Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Café Stings sjokoladekake, noen som har laget den?

#1

Dixie Diner sa for siden:

detsoteliv.no/searchresults_other1mpay.php?id=2260

Jeg tenkte å lage den i dag, men hvor lenge kan sjokoladekremen stå i kjøleskapet? Det står "minst 2 timer", da kan den vel stå ganske mye lenger? Jeg og ungene skal til Fibi i dag, og jeg tenkte å lage kaken og kremen før jeg går, blir vel der i 4-5 timer, og så fylle kaken når jeg kommer hjem.

Er den god?


#2

Benzo sa for siden:

Det er ikke noe problem, kremen skal i kjøleskapet for å tykne.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Flott, tusen takk. Da lager jeg den så fort mini er i seng. :)


#4

Fibi sa for siden:

Åja, så du tar den ikke med hit, nei? :snurt:


#5

Dixie Diner sa for siden:

Nei den skal jeg ha selv. :knegg: Men jeg har med muffins.


#6

Fibi sa for siden:

Ikke godt nok. :sur:


#7

September sa for siden:

Den kaka er bare kjempegod!

Jeg pleier å la kremen stå i kjøleskapet over natten, synes den blir enklere å jobbe med da.


#8

Hyacinth sa for siden:

Moren min har laget den en zillion ganger, og ja, den er god, men utrolig oppskrytt. Jeg vet ikke noe om sjokoladekremen, dessverre, men jeg tror ikke det er så nøye.


#9

Dixie Diner sa for siden:

Takk for svar, da står kaken i ovnen og sjokoladekremen i kjøleskapet. Pisker den opp sent i kveld, det må da være godt nok. :D


#10

Hyacinth sa for siden:

Den er god altså, det er ikke det, men jeg synes ikke den fortjener den statusen den har (av mange). Den er ikke god, liksom...


#11

Hyacinth sa for siden:

Jeg ville forresten kanskje ha fylt den før det trengs, for den er ikke så god når den blir litt tørr.


#12

Dixie Diner sa for siden:

Da kan jeg fylle den når jeg kommer hjem fra Fibi og la den stå litt før den skjæres i.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.