Skremmern sa for siden:
Jeg rakk ikke å pynte den, skal sluke den i morgen, så da er det kanskje ikke noe poeng i å fryse den? Skal jeg sette den på et fat med litt plæstikk på, eller? Har ikke sånn topp å ha på kakefatet.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Skremmern sa for siden:
Jeg rakk ikke å pynte den, skal sluke den i morgen, så da er det kanskje ikke noe poeng i å fryse den? Skal jeg sette den på et fat med litt plæstikk på, eller? Har ikke sånn topp å ha på kakefatet.
Nin sa for siden:
Jeg ville satt den på benken, med plastikk eller folie over.
Apple sa for siden:
Jeg gjør som Nin.
safran sa for siden:
Hva slags kake er det, da? Vanlige sjokolade/formkaker pleier jeg bare å sette inn i ovnen når den er nedkjølt. Eller på benken med folie over. Ikke i kjøleskapet.
Frida sa for siden:
Er det sukkerbrød til bløtkake o.l pleier jeg å sette hele springformen i en pose rett i kjøleskapet.
Baker alltid sukkerbrødet dagen før jeg skal bruke det.
Det er alltid høyt og fint dagen etter.
Left sa for siden:
Sukkerbrød får stå på benken med plast over natten over.
Optimist sa for siden:
Kakebunner oppbevarer jeg innpakket i plast på kjøkkenbenken. I kjøleskapet blir de harde og mister ferskheten.
Skremmern sa for siden:
Jeg har alltid hatt de i kjøleskapet, så tipset om benk+folie var schmart! Takk!
Det var for øvrig sjokoladekake, jeg lager ikke annet. :o
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.