Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kakebunn i kjøleskapet?

#1

Skremmern sa for siden:

Jeg rakk ikke å pynte den, skal sluke den i morgen, så da er det kanskje ikke noe poeng i å fryse den? Skal jeg sette den på et fat med litt plæstikk på, eller? Har ikke sånn topp å ha på kakefatet.


#2

Nin sa for siden:

Jeg ville satt den på benken, med plastikk eller folie over.


#3

Apple sa for siden:

Jeg gjør som Nin.


#4

safran sa for siden:

Hva slags kake er det, da? Vanlige sjokolade/formkaker pleier jeg bare å sette inn i ovnen når den er nedkjølt. Eller på benken med folie over. Ikke i kjøleskapet.


#5

Frida sa for siden:

Er det sukkerbrød til bløtkake o.l pleier jeg å sette hele springformen i en pose rett i kjøleskapet.
Baker alltid sukkerbrødet dagen før jeg skal bruke det.
Det er alltid høyt og fint dagen etter.


#6

Left sa for siden:

Sukkerbrød får stå på benken med plast over natten over.


#7

Optimist sa for siden:

Kakebunner oppbevarer jeg innpakket i plast på kjøkkenbenken. I kjøleskapet blir de harde og mister ferskheten.


#8

Skremmern sa for siden:

Jeg har alltid hatt de i kjøleskapet, så tipset om benk+folie var schmart! Takk!

Det var for øvrig sjokoladekake, jeg lager ikke annet. :o


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.