daffy sa for siden:
Jeg laget pavlovabunn her om dagen. Bunnen ble god, men rå i midten. Jeg laget denne oppskriften i 26 cm kakeform (da ble den ganske høy);
6 eggehviter
4 dl sukker
2 ts edikk
1 ts potetmel (skulle være maizena men det hadde jeg ikke)
1 ts vaniljesukker (hadde ikke så jeg droppet denne også)
Ovnen skulle settes på 250 grader, men senkes til 100 når jeg satte inn i ovnen og steke en time. Det var alt for lite, bunnen var helt rå i midten. Jeg stekte videre i ca to timer til på 100 grader, men bunnen var fremdeles for rå i midten da vi spiste kaken.
Jeg googlet oppskrift, og steketid varier med timesvis. Er det noen som har en velprøvd oppskrift som faktisk virker? Hvilken funksjon har edikk og potetmel/ maizena i pavlovabunnen? Er det disse to ingrediensene til sammen som skal gjøre bunnen hard utenpå og seig i midten?