Jeg hadde lyst på hvit fisk i dag, og endte opp med pangasiusfilet - det har jeg ikke prøvd før. Noen som vet hvordan den tilberedes? Er den god? :fnise:
Det står at den er ypperlig til marinering, så jeg hadde lyst til å pestomarinere den, men bør den da ovnsbakes, tror dere? :vetikke:
Faren min forsøkte å gi slik fisk til katta, som nektet å røre det. Jeg er sannelig ikke sikker på om jeg ville spist det som gravid. Faderen har en slem tendens til å overdrive, da, og katta er bortskjemt, så det behøver ikke si så mye.
Hei! Ser at det diskuteres pangasius fisk her. Jeg ser også at det begynner å bli en stund siden denne tråden ble startet, men jeg svarer likevel.
Jeg har aldri tenkt at jeg ikke burde spise denne typen fisk når jeg er gravid, så det var jo ganske interessant lesning.
Vi har brukt denne fisken når vi har laget hjemmelagede fiskepinner. Til det har den vært veldig god, men vi ser jo at annen fisk også blir godt til denne retten.
For å lage fiskepinner trenger du fiskefilet, mel, salt, pepper, egg, griljermel. Skjær opp filetene i passe store stykker. Vend filetene først i mel blandet med salt og pepper, deretter i sammenpisket egg, og til slutt i griljermel. Stek så filetene, og spis dem. De er gode varme, men de er også gode kalde. Vi lager alltid mye fisk fordi vi bare må ha rester som vi kan gå og knaske på, eller eventuelt ta med i matpakka på jobbe.
Disse fiskepinnene passer godt hvis du vil lage mat i sammen med barna. Det er ypperlig hvis du stikker en grillpinne i hver av fiskebitene. Da kan dere holde i pinnen når dere vender fisken i de forskjellige bollene, og dere blir ikke så klissete på hendene. Når dere spiser kan dere også ha konkurranse om hvem som får flest pinner.
Men tilbake til diskusjonen: Det kan hende jeg styrer unna denne fisken senere, eller at jeg i alle fall leser litt mer om den før jeg kjøper den igjen. Det er jo egentlig bra å vite hva en spiser for noe!