daffy sa for siden:
Ja, overskriften sier vel alt. Noen som har en idiotsikker, trinn for trinn, ikke til å misforstå oppskrift på marengsbunn som er sprø utenpå og seig inni?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
daffy sa for siden:
Ja, overskriften sier vel alt. Noen som har en idiotsikker, trinn for trinn, ikke til å misforstå oppskrift på marengsbunn som er sprø utenpå og seig inni?
Che sa for siden:
Det som er litt vanskelig med marengsbunn er at det er så mye som avhenger av ovnen hva steketid angår.
Jeg bruker oppskriften fra det søte liv og den blir bra til meg altså...
Nessie sa for siden:
Jeg tror det viktigste er å bruke tempererte egg. Piske lenge (minst 20 min) sånn at det er skikkelig stivt. Bruk litt maizenna og hvitvinseddik i, men VEND DET INN FORSIKTIG når eggehviten er stiv, det har ikke noe å si at det blir litt "kornete" liksom. Stek heller for kort enn for lenge. Ca 1-1,5 time på 125 grader holder mener jeg.
Miss Norway sa for siden:
Jeg har bittelitt eddik i helt fra starten, det hjelper til å gjøre eggehvitene stivere og det går raskere. Og så må bolle og visper være gullende rene, og så må det ikke komme så mye som en dråpe eggeplomme oppi når man skiller eggene for da blir det ikke stivt i det hele tatt.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.