Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spinatpesto

#1

daffy sa for siden:

Jeg laget en utrolig god pesto i går. Fersk spinat, blanding av pinje- og valnøttkjerner, salt og pepper i bamixen min. Svusj, svusj og det ble til en nyyydelig pesto som jeg rørte inn i spagettien.


#2

mkj sa for siden:

Den skal jeg jammen prøve. Spinat står på lista over ting jeg må prøve å spise mer av anemisk

Tusen takk!


#3

mkj sa for siden:

hadde du ikke noe olje i?


#4

daffy sa for siden:

Jo selvsagt, sorry! Blandet i olivenolje til slutt. Laget ny runde i dag til lunsj, da hadde jeg i et halvt fedd hvitlløk også. Jeg er veldig fornøyd med å ha funnet ut at spinat som er så sunt og mye rimeligere enn basilikum kan brukes til pesto! :)


#5

Bomull sa for siden:

Må prøves!


#6

daffy sa for siden:

Eh ja, og så hadde jeg i litt revet parmesan (eller Grana Padano som var det jeg hadde liggende) i helt til slutt. Ble visst litt som å koke suppe på spiker historien denne tråden her! :knegg: Men det var veldig enkelt og veldig godt ihvertfall.


#7

mkj sa for siden:

Var på to butikker og ingen hadde fersk spinat. Uten den helt store trua tenkte jeg å prøve det med frossen spinat.. men det ble ingen suksess.

Tenkte også å ha i parmesan uten at jeg så du hadde hatt det i, men det glemte jeg - og heldigvis for det egentlig, for det gikk i søpla, smakte ikke særlig godt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.