Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Temperatur på kaffe

#1

malena sa for siden:

Vi trakter kaffen vår i en to år gml Moccamaster. Jeg synes imdlertid ikke at kaffen blir varm nok. Burde det ikke ryke av koppen når man har helt opp kaffen, da?


#2

Magica sa for siden:

Har du renset den?

Jeg trakter ganske sjeldent, lager som regel espresso. Men det bør vel ryke av kaffen ja? Har du målt temp?


#3

CINDY sa for siden:

Vi har åsså Mocamaster og er fornøyde med...Det er lurt å rense i perioder,men skal ikke ha noe å si om temperaturen tror jeg...mener at på tv2 hjelper deg sa at kaffen må være ca90 gr varm:rolleyes: ....


#4

carolin sa for siden:

Det skal vel helst ryke av den når den er ferdig. HAr du sånn moccamaster med to knapper på? Kanskje hvis du trykker inn den andre knappen? Mener å huske at den har noe med temperaturen på kaffe å gjøre.


#5

malena sa for siden:

Jeg renser den med jevne mellomrom, ja.
Den andre knappen senker faktisk temp på kaffen for at aromaen skal holde så godt som mulig når kaffen blir stående litt.

Har ikke målt temp, men det er ikke antydning til å ryke fra koppen, og da er kaffen helt nytraktet.
Tror jeg må ringe noen. Jeg synes dette senker kvaliteten på kaffen en god del, altså.


#6

Juste sa for siden:

Kaffe skal traktes ved 97 grader for å få maksimalt ut av bønnene, i hvert fall ved presskanne og espressomaskin så det skal nok ryke av koppen ja :)


#7

livit sa for siden:

Vi har en 11,5 år gammel mocca-master som funker perfekt !

Den kaffen er god og varm, ville kanskje forsøkt å rense den, og blir det ikke bedre så kan du gå å klage til forhandler.


#8

Tinka sa for siden:

Vi har moccamaster med to knapper men den ene knappen skal bare brukes når det er halv kanne igjen fikk vi beskjed om.

Det ryker av koppen når vi har traktet kaffe.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.