Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toon Disney bra?

#1

DM sa for siden:

Poden har oppdaget Toon Disney. Hva sender de egentlig der? Er det noe der som er ok? Han begynte å se der når han svitsjet forbi på vei til Playhouse Disney, og fant en Donald-klassiker. Han elsker jo Donald-bladene sine, så nå har han begynt å gå inn der også i håp om å finne mer Donald, og så har han begynt å se på andre ting også ... I utganspunktet har jeg holdt dem unna det, men så er han ganske overbevisende når han sier at det ER bra altså. :knegg:


#2

Ru sa for siden:

Toon Disney er relativt ok, tror jeg. Det er den amerikanske dragen, Kim Possible, Keiserens nye skole og sånnt.

Poden ser mest på Playhouse, men skifter til Toon når Playhouse er ferdig - om vi ikke stopper ham i tide. :knegg:


#3

Enhjørning sa for siden:

Det kunne vært verre, ja.
Mye mas etter min smak, men ikke så skrekkelig som Jetix, CN og denslags.


#4

løve70 sa for siden:

Toon er bedre enn Jetix og Cartoon. Det er ikke reklame og heller ikke voldelige serier. Masete javisst, men LilleVenn elsker det..


#5

DM sa for siden:

Jeg synes jeg så noe reklamegreier i sted? Men det var for programmer som kommer, og ikke leker og sånt. De programmene de reklamerte for var hvertfall for litt større barn enn Poden. Og hverfall ikke passende for Admini. (Så derfor fikk han beskjed om å bytte kanal når den episoden han så på var ferdig.)


#6

eggje sa for siden:

synes faktisk det er bedre med en dvd, der du har kontroll over hva barnet ser og hvor mye :)


#7

Martis sa for siden:

Her er det plutselig Jetix som gjelder, Pokemon og Dinasaur king er sjikkeli kult asså. :jeje: Men mye reklame, ja!


#8

DM sa for siden:

Det synes jeg også, så vi har faktisk levd 6 år uten TV. Men siden Poden er begynt å bli såpass stor, så synes vi at det var på tide å få en TV så han kunne se på litt av de tingene som de andre i klassen snakket om, og Newton og slike kjekke programmer. Med på lasse fulgte endel andre ting. :rolleyes:

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.