Søster sa for siden:
Og jeg har laget kyllingsalat. Den ble god, så jeg skriver oppskriften her.
4 kyllingfileter (ja det var råflott men jeg hadde så mye i fryseren at det ble for dumt å kjøpe mer kylling da) Skåret i passe små terninger og stekt i cumin og mild madras curry.
ca 10 poteter, asterix er fine. Jeg skar dem i terninger før jeg kokte dem for å spare tid, og hadde en terning hønsebuljong i kokevannet.
Dette kan stå og bli kaldt en stund.
I en diger bolle (tror min er 6 liter?) :
3 bokser kesam/lettrømme
en spiseskje god olivenolje
et par skjeer dijonsennep
cumin og curry, krydres etter ønske
salt og grovkvernet pepper
3 rødløk
4 grønne epler
1 bunt stangselleri
2 gule paprika (skulle vært 3 men en var dårlig)
Bland alt godt men vær litt forsiktig med potetene. Ferdig.
På tur i dag har vi med en liten bolle og gaffel til hver, og brød og smør ved siden av. Forresten veldig godt med noen litt søte røde druer til pynt på skiva, men de spiste vi opp i går. Litt pepper på toppen gjør seg også. :danse2:
Da må jeg gå og finne ullstillongsen min.