Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Photoshop

#1

Pia sa for siden:

Jeg er photoshopnovise og skjønner ingen ting. Jeg har lastet ned programmet, men jeg finner ikke noe særlig med redigeringsmuligheter. Eneste jeg finner er "auto color", "auto levels", "auto contrast" og "sharpen". Er dette all the buzz? :skuffet:


#2

Malus sa for siden:

Hvilken versjon har du?


#3

mkj sa for siden:

Photoshop er MYE mer enn det, men det er ikke så 'opp i dagen' som i mange andre program. Det er beregnet til bruk av profesjonelle, for deg og meg finnes det f.eks. Photoshop Elements som har flere hurtigkommandoer eller Paint Shop Pro fra Corel.


#4

Mauser sa for siden:

Google 'Photoshop tutorials for beginners', så kan du velge og vrake.


#5

Pia sa for siden:

Fant ut av det, men nå har jeg et annet problem. Bildet er så forbasket lite og når jeg prøver å forstørre det blir det bare kornete.


#6

Katta sa for siden:

Photoshop må du lære deg hvis du vil bruke det. Det er ikke opp i dagen hvordan alt gjøres, selv om jeg synes det er et veldig greit program og har brukt det i mange år. Og hver gang jeg får ny versjon blir jeg litt småforvirret fordi de har flyttet de funksjonene jeg bruker mest.

Hvis du vil ha enkel og grei redigering anbefaler jeg PS elements, hvis ikke må du nesten finne deg i å bruke endel tid på å lære deg programmet.


#7

Pia sa for siden:

Ok, jeg vil i første omgang bare redigere et bilde til svart/hvitt og så det blir helt "abstrakt". Altså at bildet bare er skygger på en måte. Veldig vanskelig å forklare. Kan jeg gjøre det i PS elements tro?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.