Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Leverpostei med hjort

#1

Klemmen sa for siden:

Er det noen der ute som har en god oppskrift på leverpostei med hjort i?
Tenkte å prøve noe nytt i år:)


#2

Veronal sa for siden:

Tenker du å bruke hjortelever? Eller tenker du leverpostei uten lever (det blir vel bare postei eller paté)? Jeg har laget viltpostei (uten lever) med forskjellige kjøttyper. De har vel egentlig lignet litt på denne oppskriften:

www.matoppskrift.no/sider/oppskrift9989.asp


#3

Klemmen sa for siden:

Tenkte å lage med lever.
Kanskje en blanding av hjort og svin?
Lurte på om jeg kanskje kunne tatt en "vanlig" Oppskrift og byttet ut litt av svinet med hjort, men er veldig usikker på hva forhold jeg skal ha.
50/50? 60/40, kanskje enda mindre hjort? Eller minst svin? Eller bare hjort?


#4

allium sa for siden:

Jeg trodde man frarådet å spise lever fra voksent vilt, på grunn av tungmetaller.


#5

Klemmen sa for siden:

Hmm... Det har jeg aldri hørt noe om. Hvor kan en finne ut av slikt da?


#6

allium sa for siden:

Statens institutt for folkehelse?

Jeg har bare et vagt minne om dette, fra den tiden det havnet mye vilt på mitt kjøkken.


#7

Veronal sa for siden:

I så fall står det på matportalen.no. Jeg fant ingenting om hjortelever.


#8

Klemmen sa for siden:

Fant ikke noe som handlet om hjortelever på matportalen.



#10

Klemmen sa for siden:

Tusen takk for fin link!


#11

Klemmen sa for siden:

Da holder vi oss til ungdyrene:nikker: Takk for link!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.