Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lokaler i nærheten av Østre eller Vestre Gravlund?

#1

Acsa sa for siden:

Dette burde muligens ligget på "I krise og sorg", for det er langt fra noen fest. :sukk:Men begravelser er vel også høytid?

Og - jeg trenger hjelp i en travel og ganske utslitt stund til å finne lokaler som kan ta ca. 100 mennesker i nærheten av Østre eller Vestre gravlund. OG - de må være tilgjengelige for rullestolbrukere, dvs. heis eller 1. etasje uten trinn. Det bør være i rulleavstand fra gravlunden, for det kan være en del rullestolbrukere tilstede ved begravelsen og det er vanskelig å få transport for mange motoriserte rullestoler på en gang. Det er ikke så farlig om det er med kjøkken eller låst catering - det får vi jobbe oss rundt.

Og hvis noen i tillegg har tips til lur servering når vi ikke aner om det kommer 50 eller 150 og gjetter på noe midt imellom, så tas det imot med takk!


#2

Balanse sa for siden:

Åh, Acsa, denne tror jeg ble litt borte, det var leit, jeg ser dere kunne hatt god bruk for litt hjelp. Hvordan går det med dere? :klemme:


#3

Lykken sa for siden:

:klem:
Det har kanskje allerede vært? Ellers skulle jeg tipse om Helsfyr hotell med catering. F.eks snitter og kaffe.


#4

Michelle sa for siden:

:klem:Da min tante ble bisatt så hadde vi koldtbord på dette stedet. Vi var godt fornøyde med både maten og lokalet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.