Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mer om slanking og barne-tv

#1

Amelie sa for siden:

I lys av en annen tråd om Pulverheksa og Drømmeprinsen som ville slanke seg, var det langt mer uskyldig enn det jeg dessverre nettopp så på tv-kanalen Boomerang (nyoperert gutt har funnet frem fjernkontrollen):

"Pororo" som jeg før har jeg sett på som en uskyldig tegnefilmfigur, kanskje også for de aller minste?
Men idag var lille søte Pororo lei seg, hun så seg i speilet og syns hun var tykk. "Jeg er tykk! Jeg må slanke meg, jeg vil være tynn, sa hun med trist stemme. Jeg vil være like tynn som henne (pekte).
Vennene hennes reagerte og sa: "Jamen Pororo, du er da ikke tykk. Du er da mye penere enn henne! I steden for å slanke deg kan du trene!" Så endte det med at hun begynte med dansing, for det var en fin form for trening... Happy ending, lizzm.

:sjokk: :( :mad:




#4

Kaija sa for siden:

Den så min nyopererte gutt også på, ja, og jeg ble både oppgitt og irritert. Tenk om de kunne vinklet det litt annerledes, droppet tykk/tynn greia og fokusert på hvor gøy det er å hoppe, sprette, danse og bruke kroppen. -For det var jo det de endte opp med å gjøre til slutt. Nestentreåringen min skal ikke trenge å lure på om han er for tykk på mange mange år til. Mellomsten min, som er bare muskler, skinn og bein, syntes han var tykk her om dagen, for hvis han bøyde seg framover kunne han dra i mageskinnet sitt!!! det er fortvilende hvor lettpåvirkelige og usikre små unger er. Huff!!!


#5

Dixie Diner sa for siden:

Jeg så også den episoden for lenge siden, syntes hele greia var litt smakløs. Jeg liker mye bedre Lazy Town, der fokuseres det på mat og trening men på en måte jeg synes er bra.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.