Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spørsmål om tajine - Marokkansk gryterett

#1

Gaia sa for siden:

Nå står en gryte tajine og putrer på ovnen og jeg lurer på om det er noe jeg har glemt. Jeg har brukt:

oksekjøtt (ja, jeg vet det bør være lammekjøtt, men det hadde jeg ikke)
2 bokser tomater
1 boks kikerter
6 gulrøtter
1 løk
hvitløk
salt
pepper
ingefær
muskatt
koriander
2 ts honning

Foreløpig smaker det ingenting, men jeg antar at det kan være fordi den ikke har kokt lenge nok. Hjelp?


#2

Juste sa for siden:

Nå er marokkansk mat generellt ganske "snill", men du kan jo øke kryddermengden noe. Jeg ville hatt i bladpersille og chili, men det er vel bare meg :)


#3

Gaia sa for siden:

Bladpersille skal bli. Chilien venter jeg litt med av hensyn til Snupp, men jeg er enig i at det er godt i tomatretter. Og så vurderer jeg å øke kryddermengden litt. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.