emm sa for siden:
Noen som har dette og bruker den?
Jeg har tenkt en stund på at det må være lettvint å ha en slik.
Hvilket merke har du og er du fornøyd?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Hus, hage, utstyr, design mm.
emm sa for siden:
Noen som har dette og bruker den?
Jeg har tenkt en stund på at det må være lettvint å ha en slik.
Hvilket merke har du og er du fornøyd?
Dixie Diner sa for siden:
Jeg har Wilfa og er kjempefornøyd. Bruker den veldig ofte, mest til deiger. Bare heller oppi ingrediensene, setter den på deig- eller pastaprogram (på pastaprogrammet hever ikke deigen, bare eltes) og lar den skure og gå, og vips - ferdig, helt nydelig og luftig deig. Slipper å tenke i det hele tatt, noe som passer meg utmerket.
Jeg lager uhyre sjelden brød i den da, bruker den i grunnen bare til deiger så jeg kunne jo egentlig heller hatt bare en kjøkkenmaskin. :knegg: Men denne er mer lydløs enn den bråkete Kenwooden jeg har, og jeg liker at muligheten for å steke deigen er der.
Libra sa for siden:
Jeg har Wilfa jeg også. Jeg bruker den både til brød og til å sette deiger. Veldig godt fornøyd. Den brukes flere ganger i uken.
safran sa for siden:
Vi har også Wilfa, og er fornøyd. Bare pass på at du får den med to eltekroker.
Ole Brumm sa for siden:
Har en princess brødbakemaskin, den brukes 4-5 ganger i uka, er godt fornøyd med maskinen. Men om jeg skulle kjøpt i dag ville jeg kjøpt en med kroker som trekkes ut av deigen når den heves og steikes, så man slipper irriterende hull i brødet.
emm sa for siden:
Ok, takk for tips. Da skal jeg sjekke ut Wilfa sin med to eltekroker! :jupp:
m^2 sa for siden:
Wilfa - bruker dn ca 2-hver dag til glutenfritt brød. Brødene i min blir ikke veldig store så hvis dere er mange som skal ha brød til frokost+matpakke kan det bli snait med ett brød tror jeg.
Dixie Diner sa for siden:
Ja, samme her. Irriterende med det store hullet midt i brødet og at man må fiske ut hele kroken.
Nin sa for siden:
Jeg har en sjempefine en, med to eltekroker. Husker ikke merke.
Den lager så gode brød men det synes desverre ikke mannen i huset, han vil ha skorpe rundt hele brødet og ditt og datt og nekter å spise det.
Så den står på loftet og blomstrer stakkar. Vurderer sterkt å gi den bort. Og instruksjonsboka finner jeg ikke. :sukk:
Hvor bor du? Om du henter den kan du få den.
emm sa for siden:
Akershus. Vil du virkelig gi den bort? :Sjokk og vantro:
Jeg kan selvsagt hente hvis du ikke bor for langt unna.
Nin sa for siden:
Jada, den har stått på loftet i to år nå.
Jeg bor ikke altfor langt unna deg tror jeg. En times kjøretur eller mindre tenker jeg.
Elisabet sa for siden:
Wilfa brødbakemaskin med to kroker er helt super. :jupp: Timerfunksjonen er også super. Da kan du f.eks. bare sette en pizzadeig før du drar på jobb og vips deigen står ferdig hevet i akkurat rett tid til du kommer hjem. Den er bare å putte rett i langpanna og fylle på og rett i ovnene. Vi brukte den veldig mye til brød tidligere sånn at vi satte på om kvelden og det ferske brødet var klart om morgenen, men en går litt lei av brødbakemaskinbrød også innimellom. Loffen og julekake i den blir jo bare helt utrolig godt.
Dixie Diner sa for siden:
Julekake må jeg prøve! Jeg har ikke prøvd vanlig loff, bare expressloff, og den var ikke noe god.
Min Wilfa har bare én eltekrok, hva er fordelen med flere kroker? At bollen er større? Jeg får plass til ganske mye i min.
trøtt sa for siden:
Vi har, men det begynner å bli noen år siden den ble brukt. Det blir rett og slett ikke nok til alle sammen. Vi er 6 stk som skal spise frokost og 5 stk som skal ha niste, det går litt mer enn et brød om morgenen her. :knegg:
Vind sa for siden:
Vi har Wilfa, med to kroker, og vi bruker den mye.:riktig:
Elisabet sa for siden:
Jeg liker avlange brød og ikke tjukke helt firkantede, og deigen blir vel litt bedre eltet med to kroker, for den har litt mere plass og boltre seg på. Må lage den vanlige loffen som tar lang tid ja. Veldig god i min Wilfa i alle fall, men må sette på litt ekstra steking sånn at skorpa blir sprø.
Dixie Diner sa for siden:
Åja, det høres bra ut. Jeg synes også avlange brød er bedre enn de typiske brødbakemaskin-firkantene.
livit sa for siden:
Vi har også Wilfa med to kroker og er veldig fornøyd. Har brukt den mye, både til brød, loff og ferdige deiger. Det er utrolig deilig å lage pizzadeig i den..
carmenzita sa for siden:
Har en Kenwood og den er i gang annen hver dag.
Da står vi opp til nybakt brød. Deilig!
Tussilago sa for siden:
Vi hadde en Wilfa maskin men vi "brukte" den opp. Nå kjenner jeg at jeg ønsker meg en ny når jeg leser dette. Men den Wilfa maskinen som har to kroker - trekkes de ut av deigen sånn at det ikke blir hull? Evt. hvilke andre maskiner har det?
Ibidelma sa for siden:
Har Kenwood. Er veldig fornøyd. Herlig å bare legge ingrediensene i maskinen, sette den på og våkne opp til nybaka brød :)
Thelma sa for siden:
Vi har også Wilfa med to eltekroker. Godt fornøyd med maskina, men kunne sikkert brukt den oftere. Nå brukes den 4-5 ganger i mnd.
GinaK sa for siden:
HAr Wilfa sin med to eltekroker. Vi bruker den i helgene til ferskt brød, bolledeig innimellom og ofte pizzadeig. Superfin.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.