Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sjampinjonger

#1

Camomilla sa for siden:

Hvordan oppbevares de?

Syns de blir våte og ekle i kjøleskapet, så nå ligger de bare på benken.


#2

Mamma Rosa sa for siden:

Jeg trenger også tips om oppbevaring.
Jeg legger de i boksen i kjøleskapet (i soppposen). Problemet mitt er at de blir "fort" brune.
Hvor lang holdbarhet har de egentlig?


#3

Siv sa for siden:

Jeg syns også de ble våte og myke i kjøleskapet så nå kjøper vi bare inn sjampiong samme dagen som de skal brukes.


#4

Mei sa for siden:

Syns de holder seg lenge i papirpose i kjøleskapet jeg - om de er friske og hvite når man kjøper dem.

Dersom de begynner å bli brune og vi ikke ser ut til å få brukt dem snart tørker jeg dem. Da kan de oppbevares på glass i en evighet :)


#5

Camomilla sa for siden:

Kjøper stort sett den dagen jeg og, men noen ganger kjøper jeg for mange og da vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre av de.... :fnise:


#6

Mamma Rosa sa for siden:

Hvordan gjør du det?


#7

Mei sa for siden:

Etter at vi fikk oss frukt og sopptørker skjærer jeg soppen i skiver og putter dem på rist inni tørkeren. Tidligere har jeg tørket sopp i ovnen, med døra på gløtt og svært lav varme i et døgn eller så.


#8

Mamma Rosa sa for siden:

Så slitsomt:knegg: Da kjøper jeg heller nye.


#9

Camomilla sa for siden:

Jeg og..:knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.