Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Når katta skiter på feil steder

#1

Susse sa for siden:

For 3.gang på kort tid har ei av kattene gjort fra seg i ikea-bagene med rent tøy som står i gangen utenfor soverommene.
Kattene har hver sin do i samme gangen. Det er ikke alltid disse er strøkne, men jeg tømmer dem i allefall annenhver dag.
En gang skeit siameseren min på feiebrettet ved siden av doen når doen ikke var ren nok, da tok jeg hintet.
Nå er doene rene, men hun skiter altså i bagene med rent tøy. Hun er helt frisk og rask på alle måter. Spiser godt, koser, maser, prater og leker.
Jeg mener å ha lest at spesielt siamesere kan være ganske så utspekulerte og bl.a hevne seg om de har fått kjeft osv. Denne helgen var ungene hjemme med barnevakt som ikke kjente kattene og deres rutiner og det var etter dette disse episodene har skjedd.
Gubbens teori går på at katta ikke liker at bagene våre står i nærheten av doene og hevner rotet vårt med å skite i dem.
Ikke vet jeg, men ufattelig ekkelt er det i allefall. Siapusen har i allefall oppnådd mindre rot, for det blir ikke flere bager i gangen med rene klær gitt.
Noen som har vært borti lignende ?


#2

pulverheksa sa for siden:

Jeg har en katt som reagerer på endringer med å tisse overalt.
Hun hadde også en periode hun stakk av dersom det ikke var tilfredsstillende mat i skåla, da kunne hun bli borte i ukesvis før jeg måtte hente henne på en gård en liten kilometer hjemmenfra.
Katter er sære, reaksjon på noe katten ikke liker er ikke en utenkelig forklaring.


#3

Susse sa for siden:

Hun hadde mast mye på barnevakten i helgen, noe hun jo alltid gjør. Barnevakten hadde jo ikke forstått at det var bløtfor den sære damen skulle ha, det kan nok være noe i det.


#4

M&amp;M sa for siden:

Vi strør pepper i blomsterbed for å holde katter unna de, men om det er lurt å ha i bager med klær er uvisst...

Mammas katt hadde et sted i kjelleren hvor den gjorde sitt fornødne. Mamma tok sprayflaske med vann og dusja den når hun tok den på "fersken". Det hjalp det, for en periode hvertfall...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.