Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

En guide til hamburgerkjedenes spiselige alternativer

#1

pulverheksa sa for siden:

Jeg skyr hamburgerkjedene som pesten, det smaker vondt.
Men med en jente som ikke tåler gluten må jeg krype til korset og innrømme at det er deilig å kunne gå inn og kjøpe enkel, effektiv mat til en ok pris. McDonalds og BurgerKing er nemmelig to av få hurtigmatkjeder med glutenfritt tilbud.
Så står vi der da, to trette, sultne jenter på jakt etter litt fort mat på vei hjem fra sykebesøk på sykehuset. Men hva velger mann av de uforståelige menyene på de digre tavlene? Hva smaker ok og hva smaker frityrstekt papp? Hva er spisende og hva er ikke?

Vennligst informer meg og introduser meg til hurtigmatens verden.


#2

Isolde sa for siden:

Burger King sin Steakhouse burger er god synes jeg.

Vi har en melkeallergiker som gjør at vi havner ofte på Burger King eller Mc Donalds om behovet melder seg.


#3

Trollet sa for siden:

Jeg tar ofte løkringer istedenfor pommes frites. :nikker:


#4

Zip sa for siden:

Eg smakte på McDonalds sin Bacon gourmet i helga og syns den var god, helt annerledes enn andre burgera der. Veit ikkje om den berre er på kampanje eller om den blir fast.


#5

Katta sa for siden:

Som hovedregel synes jeg burger king er bedre enn mac donalds.


#6

pulverheksa sa for siden:

Men hva spiser du helst? Hva smaker best?


#7

apan sa for siden:

Jeg liker alt så lenge det bare er av og til kan ikke bidra.


#8

Blomst sa for siden:

Jeg liker mc donalds, og da synes jeg big mac og kyllingburgeren er god.


#9

Bluen sa for siden:

Jeg liker godt den kyllingburgeren som heter McChicken Premiere, og den vanlige er også god. Den enkle hamburgeren er helt grei, synes jeg. Og så sørger jeg fortsatt over at de sluttet å selge laksewrap med wasabi. Jeg liker kylling-nuggets også, jeg da, gale menneske. (Og McFlurry-is med nonstop er himmelsk.)

Nevnte jeg at jeg egentlig trives ganske godt på Mækker'n? :sparke:


#10

HSJ73 sa for siden:

Jeg velger ofte McDonald's' salat med grillet kylling når vi en relativt sjelden gang er der, og den er ikke så verst.


#11

Elise sa for siden:

McChicken Premiere er nammis, ja.

Her har McDonalds brent, så den er stengt for en stund... Egentlig like greit. ;)


#12

HSJ73 sa for siden:

Å ja! Laksewrapen var knallgod! Og McFlurry med nonstop kunne jeg spist mange av i slengen.


#13

m^2 sa for siden:

De har gluten :nemlig:

Også gluten :nemlig:

Men du tenkte kanskje på mat til DEG, ikke datteren?! :flau:


#14

apan sa for siden:

Tror hun mente til seg selv når hun likevel var med datteren :sparke: .


#15

Kirsebær sa for siden:

Mc Doaldsmaten smaker papp uansett, syns jeg.

På Burger King spiser jeg Big King Meny uten sylteagurk og uten løk. :nam:


#16

Dali sa for siden:

Jeg spiser helst på Burger King, og da gjerne en av sandwichene med kylling, mens datteren tar chicken nuggets.


#17

pulverheksa sa for siden:

Jeppeti. Mor trenger mat også.
Ungen storkoser seg med en enkel hamburger.
Noen som kan si om pommes frites er glutenfritt i disse kjedene?

Takker for alle innspillene, jeg suger til meg kunnskap om denne fremmede jungelen av mat. Bare la forslagene fortsette å komme.


#18

Senna sa for siden:

Ikke ofte vi er på McDonalds, men om vi er der så synes jeg det som iallefall smaker litt er McChicken Premier, og ikke minst McFlurry med Oreo.


#19

m^2 sa for siden:

McDonalds har glutenfri pommes frites. (NB! I Norge! Ikke i utlandet)
Burger King hadde det ikke, men jeg var innom og sjekket her forleden på websidene deres og da påsto de at pommes fritesen nå også er glutenfri. Så da!


#20

LilleLeo sa for siden:

Jeg husker ikke om påmmsene var glutenfrie på BK, jeg jobbet der i et par år. Det jeg husker det var gluten i, var brødene, selvsagt. Jeg lurer på om de kanskje er det altså. :gruble: Spør de som jobber der, dette skal de vite. Om de ikke er sikre, finnes det plansjer som viser nøyaktig hva de forskjellige tingene inneholder.


#21

jolie sa for siden:

Jeg ... eh ... synes tierburgerne er helt greie, jeg altså :sparke:


#22

Palmen sa for siden:

Jeg foretrekker BK og junior wopper med ost. Helt greit alternativ en gang i blant!


#23

mkj sa for siden:

det er vel i utgangspunktet ikke gluten i pommes fritesen, men om de steker den i samme olje som panerte ting så er det jo det. Men de har så mange frityrgryter at det burde være helt unødvendig når de i tillegg har glutenfrie brød, så burde man tro at de tar hensyn til dette når de friterer pf-en også.


#24

m^2 sa for siden:

McDonalds mener selv de gjør det, Burger King også :nemlig: (friterer i separate gryter altså)


#25

Veronal sa for siden:

Jeg sier ja, takk til både McD og Burger King (jeg sier bare nei,takk til friterte ting som ikke er poteter). Litt ekstremsport takler jeg med glans av og til. :lykkelig:


#26

Carrie sa for siden:

Ja, de mener selv at de gjør det, men jeg vil si at det ikke alltid er tilfellet. Lille har blitt dårlig av pommes frites i Norge, og i Sverige har jeg med egne øyne sett at betjeningen har fritert nuggets i frityren merket med "endast pommes". Jeg stoler ikke på de. De glutenfrie brødene er dog mye bedre i Sverige, både på McD og BurgerKing.

En ting du må passe på er at det er gluten i sjokolade-milkshaken på McD.

Sånn ellers har jeg ingen anbefalinger til deg, tror nesten jeg er kurert mot McD etter oppslaget om holdbarheten i Dagbladet.


#27

krystallklart sa for siden:

De glutenfrie hamburgerbrødene på McD inneholder egg, det er irriterende.


#28

Elin sa for siden:

Som hovedregel synes jeg McDonalds er bedre enn Burger King:D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.