Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Slipe knivene selv?

#1

Carpe Diem sa for siden:

Har vanligvis pleid å levere kokkeknivene mine til sliping hos slakteren. Men de ble ofte veeeeldig sløve før jeg fikk gjort det.:sparke:
Har nå kjøpt bryne selv, og slipte alle knivene i går :ja: Og de ble vannvittig skarpe :skremt:
Hvorfor i alle verden har jeg ikke ordnet dette selv tidligere? Nå fremover skal alle knivene mine ALTID være sylskarpe :blunke2: Anbefales!


#2

Søster sa for siden:

Bra at dere har skarpe kniver igjen!
Vi bryner dem alltid selv, pleier ta et par drag med knivstål før jeg skal skjære kjøtt eller fisk, så er de alltid skarpe.


#3

Tinka sa for siden:

Bruker knivstål og knivene våre er skarpe.


#4

kiddo sa for siden:

Har kniver fra Global og en ditto slipesak som heter Shinkansen. Den er utrolig handy for oss som ikke helt hadde turt å prøve slipestål :o


#5

Juste sa for siden:

Jeg har skikkelig profft slipesett som jeg bruker 1/2 ganger i året, men ellers bruker jeg faktisk en liten minisliper fra Gerber som er helt glimrende. 2 tak med grov og 5 med fin så er kniven lynskarp igjen.

Jeg bruker også Global kniver, det er suverene saker!


#6

Carpe Diem sa for siden:

Jeg tenkte også slik som deg...Var litt redd for å ødelegge knivene.... Men det var veldig enkelt. Og kjapt :blunke2: Men den så jo fin ut å bruke den du har der, ja :ja:
Nå blir det spennende å se hvor mange dager det går før jeg klarer kutte meg..:lol:


#7

Kaz sa for siden:

Mannen min er kokk, og han har fortalt at hver gang de får nye kniver/nyslipt, så er det alltid noen som skjærer seg.
Vi sliper knivene selv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.