Har vanligvis pleid å levere kokkeknivene mine til sliping hos slakteren. Men de ble ofte veeeeldig sløve før jeg fikk gjort det.:sparke:
Har nå kjøpt bryne selv, og slipte alle knivene i går :ja: Og de ble vannvittig skarpe :skremt:
Hvorfor i alle verden har jeg ikke ordnet dette selv tidligere? Nå fremover skal alle knivene mine ALTID være sylskarpe :blunke2: Anbefales!
Bra at dere har skarpe kniver igjen!
Vi bryner dem alltid selv, pleier ta et par drag med knivstål før jeg skal skjære kjøtt eller fisk, så er de alltid skarpe.
Jeg har skikkelig profft slipesett som jeg bruker 1/2 ganger i året, men ellers bruker jeg faktisk en liten minisliper fra Gerber som er helt glimrende. 2 tak med grov og 5 med fin så er kniven lynskarp igjen.
Jeg bruker også Global kniver, det er suverene saker!
Jeg tenkte også slik som deg...Var litt redd for å ødelegge knivene.... Men det var veldig enkelt. Og kjapt :blunke2: Men den så jo fin ut å bruke den du har der, ja :ja:
Nå blir det spennende å se hvor mange dager det går før jeg klarer kutte meg..:lol: