Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hønsekraft

#1

Fluke sa for siden:

Er det vannet som høna har kokt i? :flau:

Jeg har altså kokt to høner og lurer på om jeg skal ta vare på vannet ...


#2

Vianne Rocher sa for siden:

Ja, men det bør helst ha vært tilsatt noe krydder og urter av noe slag da. Bare ren kraft gir ikke så mye smak.
Men du kan helt sikkert bruke den, kan jo tilsette krydder når du skal bruke den?


#3

Fluke sa for siden:

Ja, tenkte å lage frikassé til middag i morra. :nikker: Og så lurte jeg på om jeg skulle fryse ned det jeg ikke bruker og lage suppe på senere. Kan jeg det?

:har absolutt ikke greie på dette:


#4

Vianne Rocher sa for siden:

Ja, frys den ned. Det er lurt å fryse den i isbitposer, da tiner den lettere og du kan bare slenge den oppi den retten du skal bruke den i.


#5

Acsa sa for siden:

Du bør absolutt konsentrere den! Kok den kraftig uten lokk, så konsentreres smaken og den tar mindre plass i fryseren. Da kan du godt også ha oppi noen pepperkorn, et par laurbærblad, eventuelt en hvitløk/løk/gulrot, så setter du mer smak på kraften.


#6

Vianne Rocher sa for siden:

:jupp: Dette er ett veldig godt tips om du sitter med store mengder tynn kraft.


#7

Fluke sa for siden:

Supert! Takk. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.