Brownies kommer jo i ett utall varianter. Jeg har nå en batch med krokanrullbrownies i ovnen. Frem til nå har cream cheese vært favoritten, men skal jeg dømme ut i fra røra, så vil krokanrullen ta over førsteplassen. detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?id=384
Hadde tenkt å servere plommepai med is i morgen, men teller på knappene om jeg skal ut å kjøpe krokanrull i stedet. Denne her så dritgod ut. Har bare så dårlig samvittighet for at vi ikke får brukt plommene til noe.
Jeg har bakt mange forskjellige brownies, fra den enkleste enkle til de mer avanserte. Har også prøvd denne chocolate cream cheese brownie, men ingen slår den litt avanserte utgaven med glasur og karamelltopping. Den er bare rå!
Krokanrullbrowniesene var ikke akkurat noe av det beste jeg har smakt i mitt liv. De var DET beste jeg har smakt i mitt liv! Både jeg og mannen ble helt salige. Snakk om sjokorgasme! :dåne:
Jeg droppet den planlagte plommepaien til fordel for krokanrullkaken. Den ble veldig god, men litt for klissete for min del. Halverte oppskriften og lagde rund kake. Og så hadde jeg ikke kremfløte viste det seg, og det medførte at glasuren ble veldig rennete. hadde i litt melis, men ikke nok.
Men utrolig god på smak. Som en sammensmelting av sjokolade, kake og karamell. Jeg trodde den skulle være best lunken, men var egentlig bedre kjøleskapskald.