Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det noen som vil ha et marsvin?

#1

Estrella sa for siden:

Vi har 3 jentemarsvin. Det har gått fint med alle 3 frem til nå. Plutselig har hun eldste som er 2 år begynt å bli aggresiv mot de 2 andre og det er skikkelig uroligheter i buret nå. Det har holdt på i flere uker nå så ser ikke ut som det gir seg. Blir bare verre og verre.

Derfor vurderer vi å gi bort hun eldste til noen som kunne tenke seg et marsvin.


#2

Sitron sa for siden:

Du kan alltids kjøpe nytt bur fremfor å fjerne "problemet".


#3

jane sa for siden:

Jeg ville skaffet et eget bur til den sinte jenta. Satt burene ved siden av hverandre, eller oppå hverandre, sånn at hun som er aleine i buret, likevel i det minste kan "snakke" med de to andre. :)


#4

Estrella sa for siden:

Nå har jeg kjøpt et bur til som jeg har satt "sinnataggen" i, og de står ved siden av hverandre. Hun er jo egentlig veldig snill og kosete så da får hun bare være alene i det nye buret sitt ved siden av de andre. :jupp:


#5

jane sa for siden:

Det var jo bra. Så rart at hun plutselig har blitt så sinnatagg da? Er det hun som liksom har vært sjefen i buret? Eller kanskje hun ikke liker at det er en annen sjef der? Hehe. Marsvin er jo noen søte raringer da. :)


#6

Estrella sa for siden:

Ja det er helt merkelig. Det er hun som er sjefen for det er hun vi skaffet først. Hun har i flere uker nå godt rundt og knurret på de andre og holdt på og nå de siste dagene har hun rett og slett blitt aggressiv og jaget etter de andre. Særlig den minste stakkars. Så da får hun bare være alene i buret sitt. Men mot oss er hun like snill og kosete. :jupp:


#7

Inagh sa for siden:

Så bra det løste seg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.