Eia sa for siden:
Jeg hadde ingen plan for de to kyllingfiletene i kjøleskapet. Så jeg satt litt sånn i stuss på terrassen i ettermiddag, positivt overrasket over en veldig god middag. Dette er hva jeg gjorde:
Ingredienser:
2 stk. kyllingfileter
Salt og pepper
Olje og smør, 50/50, ca. 2 ss totalt
Litt honning
ca. 1 dl. fyldig hvitivin (Dopff & Irion i dag)
Krydre kyllingbitene med salt og pepper og stek i ganske sterk varme til de har fått en brun stekeflate. Sett ned varmen litt og hell over hvitvin. Redusér til det halve.
Potetmos:
4 middels poteter
Gulrøtter (kokes sammen med potetene - til Eivind)
Potetene moses sammen med litt av kokekraften, litt smør, muskat, melk, salt og pepper til passe konsistens og smak. Må smakes til.
Tomatsalat:
1/2 pakke cherrytomater, delt i to
litt fetaost, smuldret
1/4 rødløk, grovhakket
litt rucola, litt balsamico, litt god olivenolje, litt salt og pepper
Bland alt godt.
Vinanbefaling: Dopff & Irion Gewürstraminer
Bon apetit!