Marge sa
for 15år siden:
Jeg har bakt Madam Mim sin sjokoladekake i rund springform. Den ble kjempehøy og flott så jeg tenkte det kunne være greit å dele den i to og ha hvit smørkrem inni og sjokoladeglasur oppå. Har søkt alle veier, men finner bare oppskrift med Flott matfett. Noen som har en god oppskrift på hvit smørkrem å dele?
Che sa
for 15år siden:
Jeg pleier å lage "dronningens fristelse" den har hvit smørkrem inni og hvit sjokoladeglasur oppå
HVit sjokoladekrem
100 g hvit Dronning sjokolade
1 stk egg
100 g smør/margarin
80 g melis
Hvit sjokoladeglasur
100 g hvit Dronning sjokolade
30 g smør/margarin
100 g melis
2 ss vann
Ikke nødvendigvis dronningsjokolade, seff, men det er freiaoppskrift detta...
Marge sa
for 15år siden:
Bauche sa:
Jeg pleier å lage "dronningens fristelse" den har hvit smørkrem inni og hvit sjokoladeglasur oppå
HVit sjokoladekrem
100 g hvit Dronning sjokolade
1 stk egg
100 g smør/margarin
80 g melis
Hvit sjokoladeglasur
100 g hvit Dronning sjokolade
30 g smør/margarin
100 g melis
2 ss vann
Ikke nødvendigvis dronningsjokolade, seff, men det er freiaoppskrift detta...
Tusen takk! Jeg er tom for vanlig meierismør, tror du jeg kan bruke bremykt?
Marge sa
for 15år siden:
Skal smøret smeltes forresten?
Che sa
for 15år siden:
Brynhild sa:
Skal smøret smeltes forresten?
Jeg har alltid laget den av bremykt - går fint, men kanskje den blir fortere veldig myk med bremykt enn med meierismør....
Smøret skal ikke smeltets til smørkremen nei - men til glasuren skal den det.
Taien sa
for 15år siden:
Den smørkremen så god ut! stjeler idè
bruker du meierismør så må det være romtemperert. (Jeg lar smøret ligge ute i et par timer før bruk. Da er det lett å bruke.)
Che sa
for 15år siden:
Taien sa:
Den smørkremen så god ut! *stjeler idè*
bruker du meierismør så må det være romtemperert. (Jeg lar smøret ligge ute i et par timer før bruk. Da er det lett å bruke.)
Sånn er det jo med bremykt også - men det blir jo VELDIG myk da (les: på grensa til flytende)