Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvitløksbåter å knaske på

#1

jolie sa for siden:

Jeg liker veldig godt hvitløk har jeg funnet ut, men mannen har ikke vært noen stor fan av lukta til nå.

Når jeg har fått servert tapas fx, så har det vært hele hvitløksbåter der som har vært så fantastisk gode. Og nå lurer jeg på hvordan jeg kan lage disse selv. Er de stekte? Marinerte? Bakte? Rå? Jeg skjønner at dere ikke kan vite hva jeg har spist, men hva er gjengs her liksom? De skal knaskes, ergo er de "sprø".


#2

Susse sa for siden:

Hvis de er kalde er det sikkert syltede hvitløk. Det er nydelig i salat. De står sammen med oliven på glass i matbutikken. Finnes i flere smaksvarianter.


#3

Pelle sa for siden:

Tipper de er marinerte. Bakte hvitløksbåter får konsistens som bakt potet; myke/melne.


#4

Canisa sa for siden:

Jeg pleier å kjøpe de pakkene med fetaost, oliven og hvitløksbåter som jeg snackser. :nam:


#5

jolie sa for siden:

Marinert eller syltet altså. Eller er det det samme?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.