Dixie Diner sa for siden:
Denne er kjempegod, jeg lager den flere ganger i uka. Men da med Sukrin istedet for melis/sukker. Det er jo valgfritt. Sunn dessert, om man ikke er redd for fett, og det går lynkjapt. Mettende er det også, pga. eggene, og nei - eggene smaker virkelig ingenting her. De er bare med på å gi næring og fylde.
Ha to rå egg i en food processor. Tilsett søtstoff, evt. vanilje og 1/2 - 1 pose frosne bær, avhengig av hvor mange som skal spise. Jeg liker best bringebær, men det er jo en smakssak. Frukt, feks. banan, går jo sikkert også fint.
Ha i 1 dl kremfløte og kjør maskinen. Tilsett litt og litt fløte til konsistensen er som du vil ha den. Softis-konsistens er best synes jeg, men den smelter veldig fort.
Spises med én gang. Sett gjerne resten i fryseren, men ta den ut litt før spising, for den blir knallhard.