Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lynrask bringebær-iskrem

#1

Dixie Diner sa for siden:

Denne er kjempegod, jeg lager den flere ganger i uka. Men da med Sukrin istedet for melis/sukker. Det er jo valgfritt. Sunn dessert, om man ikke er redd for fett, og det går lynkjapt. Mettende er det også, pga. eggene, og nei - eggene smaker virkelig ingenting her. De er bare med på å gi næring og fylde.

Ha to rå egg i en food processor. Tilsett søtstoff, evt. vanilje og 1/2 - 1 pose frosne bær, avhengig av hvor mange som skal spise. Jeg liker best bringebær, men det er jo en smakssak. Frukt, feks. banan, går jo sikkert også fint.
Ha i 1 dl kremfløte og kjør maskinen. Tilsett litt og litt fløte til konsistensen er som du vil ha den. Softis-konsistens er best synes jeg, men den smelter veldig fort.

Spises med én gang. Sett gjerne resten i fryseren, men ta den ut litt før spising, for den blir knallhard.


#2

Mirasol sa for siden:

Jepp, da var denne under testing as we speak. Ikke siste gangen jeg lager denne for å si det slik!

Jeg brukte
2 egg
1/2 pose frosne jordbær
1/2 dl fløte
Sukrin etter smak
Noen dråper vaniljeekstrakt
Hakkede hasselnøtter

:nam: :nam: :nam:


#3

Benzo sa for siden:

Kjempegod! Jeg brukte skogsbærblanding, friskt og godt. Eneste er at det blir mye harde frø, best å passe på så ikke plombene går. :knegg:


#4

Azi sa for siden:

Denne har vi ofte hjemme, enten med blåbær eller bringebær. Enten med naturell yoghurt eller fløte. Godt med begge deler.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.