Jeg skal bake sjokoladekake og oppdaget at jeg er tom for egg. Siden jeg er alene hjemme i kveld, så kan jeg ikke gå ut og kjøpe det heller. Men jeg oppdaget en pose toro langpannesjokoladekake innerst i skapet og den kan danne basis for sjokoladekaken (ikke helt det samme, men man bruker det man har). Poenget er at den sjokoladekaken jeg pleier å lage skal deles i tre og så fylles med en sjokoladekrem med kaffe og romsmak. Det er litt vanskelig å gjøre med en langpannekake. Er det noen som har forsøkt å lage langpannekake i rund form. Hvordan går jeg i så fall frem? Skal jeg bare bruke halve røre, øke steketiden? :hjelp:
Toroposen er litt i minste laget for en full langpanne (synes nå jeg) og litt for stor til rund form. Men du fyller bare formen til den er så full som du pleier å ha den, så kaster du resten. Evt bruker du all røren og steker litt lenger. Så tar du prikketesten underveis for å sjekke når den er ferdig. Hvis den trenger å stekes mye lenger ville jeg lagt noe over formen for å hindre at den blir brent på toppen. Enklest er det nok å pælme den delen av røren du ikke trenger.
Hvor mange lag delte du kaken i, husker du det?driverog planlegger neste års konfirmasjon. Jar to i slekta med cøliaki og vil lage så mange kaker som mulig som de kan spise. Som barnevennlig alternativ er Toro da en selvfølge. Men vil gjer e lage den litt flottere enn en langpannekake.
Jeg har aldri laget Torokaker men har vekslet mellom å bruke langpanne og rund form. Om kaken passer i langpanne med camål på 30*40 så passer den til rund form 26cm ihvertfall.
Hvis du fyller i for mye i formen så blir kaken aldri ferdig og tørr og brent på toppen..