Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du oppskrift som er melkefri, glutenfri og sukkerfri?

#1

DM sa for siden:

Kan jeg i så fall få den her? :blafre: Jeg trenger mange slike oppskrifter! Spesielt matvaffel og matmuffins som er litt lavkarboish.


#2

ingling sa for siden:

Jeg lager matvafler av havregryn (glutenfrie), ris/havremelk og olje. Kanel, vanilje og kardemomme i hvis de skal være søte. Havregryn er vel ganske lavkarboish?


#3

Slettet bruker sa for siden:

Her står det faktisk ikke noen verdens ting. Er ikke det er snodig innlegg å skrive her synes dere? :nemlig:


#4

Slettet bruker sa for siden:

Den er forresten super til desserten min.
Man tar noen epler og tar ut kjernehuset og deler dem i båter og legger dem i en langpanne. Ha over litt smør (melkefritt funker fint), sukrin og kanel og en neve hakkede valnøtter og stek i ovnen til eplene er møre. Spises varme med soyakrem.


#5

Veronal sa for siden:

Menkomel inneholder bl.a. kjernemelkpulver og kaseinat - så den kommer vel ikke i kategorien melkefri.


#6

Slettet bruker sa for siden:

Jøss. Du har rett.


#7

Veronal sa for siden:

Jeg trodde du mente menkomel whipping cream. Jeg visste ikke at de hadde en melkefri menkomelversjon også.


#8

Veronal sa for siden:

Huh, hva skjedde der?


#9

m^2 sa for siden:

Hm... det er da en grunn til at vi ikke har kunnet bruke Menkomel :gruble: :leter opp:

7009 Menkomel Whipping 1 ltr.
Vann, vegetabilsk fett (kokos) , glukosesirup, sorbitol, kjernemelkpulver, kaseinat, emulg. (E472b, E435, lecitin, E472e), stabilis. (E460, E466, E339...

7006 Menkomel Husholdningshvitt 0,5 l
Vann, vegetabilsk fett (soya), glykosesirup, melkeprotein, emulg. (E471, E472e), stabilisator (E340, E331, E407), antioksydant (E307, E304, E322), s...


#10

Slettet bruker sa for siden:

Atte jeg sjekka. Og atte det viste seg atte jeg hadde feil. Men det er så skjeldent atte det gjøkkeno. :sparke:


#11

Frantzen sa for siden:

Jeg prøvde meg på vafler i går, og de ble slett ikke verst. Har ingen mengdeoppskrift, jeg bare slumpet. Here goes:

Rismelk (jeg brukte den med vaniljesmak, da dette skulle bli litt søte vafler)
FibraTeff (Jyttemel)
Rismel
Bokhvete (brukte lite av dette i forhold til de andre to, det er visst bokhvete i FibraTeff'en også)
Egg (kan fint lages uten)
Salt
Brukte også søtstoff, men det kan jo lett sløyfes.

Vil nok neste gang bruke litt mindre av FibraTeff'en og litt mer rismel i stedet. Jyttemel har et aldri så lite snev av pappsmak. :knegg:


#12

Frantzen sa for siden:

Forresten - dette er nok muligens kanskje ikke akkurat lavkarboish, når jeg tenker meg om.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.