Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spinn-off til "Driti seg ut- tråden"

#1

rine sa for siden:

Har ikke lest alle innleggene i Esme- tråden, men merket meg at modder har mulighet til å gå inn og rette på bl.a prikker. For en stund siden fikk jeg to røde av en og samme bruker (samme prikk, samme tidspunkt, samme kommentar) Spurte i den aktuelle tråden hvordan slikt var mulig, men fikk ikke annet svar enn at dere skulle "sjekke opp i det." Siden jeg ikke har hørt noe, spør jeg igjen: Hvordan kan slikt skje? Det er ikke en big deal med tyttebær, altså, men hvis den doble røde var et resultat av modder som blander seg inn i prikkingen, blir jeg en smule irritert, merker jeg. :hmm:


#2

Skilpadda sa for siden:

Det var garantert ikke det som skjedde, rine. :hehehe: Jeg tror bare det var det som teknisk sett kalles "hikke i systemet". :jupp: :ikke del av den tekniske staben: Jeg har fått doble prikker i alle fall én gang før, men de var grønne, så da syntes jeg ikke det var så viktig.


#3

Skilpadda sa for siden:

Seriøst, så du ikke tror jeg bare fjaser: Ingen av moddene ville ha gjort det. Og jeg visste ikke engang at vi kunne endre på prikketekster før Esme gjorde det i dag.


#4

rine sa for siden:

Jeg trodde i grunn heller ikke at dere kunne/ville gjøre det, og hadde glemt hele prikkingen til jeg så Esme sin tråd i dag, men da følte jeg for å spørre, altså. :paranoid:

:humre:


#5

Adrienne sa for siden:

Det visste jeg, for da jeg på et tidspunkt hadde veldig mange :gladspøkels: på kontrollpanelet mitt så var det en stakkar som sendte :Gladspøkels: i stedet, og da gikk jeg faktisk inn og rettet sånn at det berømte :gladspøkels: dukket opp.


#6

Skilpadda sa for siden:

Jeg er nok bare litt tregere enn Adrienne og Esme. :sukk:


#7

Adrienne sa for siden:

For en gangs skyld.


#8

rine sa for siden:

Neste gang det skjer noe uforklarlig på kontrollpanelet mitt, er det altså Esme og Adrienne som blir hovedmistenkte, ev. sammen med Torsk. :humre:


#9

Adrienne sa for siden:

Oh, don't tempt me. :har høstferie:


#10

Skilpadda sa for siden:

Det burde jo egentlig være ganske betryggende at så snart det går opp for en av moddene at hun har endret på andres prikker, så offentliggjør hun det for hele FP?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.