LilleLeo sa for siden:
Hvilket tilbehør har man til det? Jeg er ikke så veldig glad i det egentlig, men det må jo spises en eller annen gang. Og siden vi skal ha gjester i morgen, er det en grei anledning til å kvitte seg med dem. :knegg:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
LilleLeo sa for siden:
Hvilket tilbehør har man til det? Jeg er ikke så veldig glad i det egentlig, men det må jo spises en eller annen gang. Og siden vi skal ha gjester i morgen, er det en grei anledning til å kvitte seg med dem. :knegg:
liefje sa for siden:
Flötegratinerte poteter. Og brokkoli. Enkelt og greit.
LilleLeo sa for siden:
Men saus da? Eller sos. Det må jo være det til.
Mauser sa for siden:
Du vanhellige! Skjøge! Matanalfabet!
Det finnes bare en løsning på dette. Jeg åpner mitt hjem for en straksadopsjon av dine stakkars misforståtte og potensielt mishandlede små lekkerbiskener (du hadde vel ratt gjennomstekt dem også, nei?), du serverer gjestene kjøttkaker. Eller fiskekaker, eller noe annet dine åpenbart katastrofalt innsnevrede kulinariske evner kan hanskes med. Eller tør jeg foreslå ... pizzasnurrer?
Mandino sa for siden:
Kald myntesaus er nyyyyyyydelig til lam. Er en god oppskrift på www.aperitif.no.
liefje sa for siden:
Hvis du lager flötegratinerte poteter, trenger du egentlig ikke saus. Godt krydret lammekjött sammen med den hvitlöks og flötespekkede potetgratinen holder i massevis. Men du kan jo ha saus til ogsaa, saaklart.
LilleLeo sa for siden:
Men altså, denne er jo rødvinsmarinert i utgangspunktet. Hva krydrer jeg med? Jeg er skikkelig novise på lam, i tilfelle noen ikke har lagt merke til det.
LilleLeo sa for siden:
Jeg har en snøfrisk saus som er knallgod, kan det funke montro?
LilleLeo sa for siden:
Jeg dytter litt her jeg, er det flere som har forslag og anbefalinger?
Ibidelma sa for siden:
Etter larvediskusjonen tror jeg at jeg ville servert gulrot til :knegg:
Blåbær sa for siden:
Jeg ville hatt fløtegratinerte poteter ja.
Asparges eller brokkoli, bondebønner, skogssopp?
Jeg mener det ikke er nldvendig med saus til, men hvis jeg skulle hatt noe hadde jeg bare laget litt sky i pannen etter å ha steikt lammet.
LilleLeo sa for siden:
Hvor lenge skal de stekes i stekeovn forresten? Hvilken kjernetemperatur må de ha?
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.