Grøten sa for siden:
Denne oppskriften fikk jeg på et annet forum før helgen
og har laget og smakt på den i dag.
Alle vi 6 voksene som har smakt, likte den veldig godt.
Veldig enkel å lage og tar kort tid.
Blir ganske mye!
Oppskrift:
-4 eggehviter
-400 gr brunt sukker.
Dette piskes hvitt. Ha det i en langpanne. (Husk bakepapir).
Stekes på 175 grader i 40 min - 1 time midt i ovnen.
Pass på at marengsen ikke blir brent. Den skal være sprø utenpå og
myk inni. ( I min ovn var 45 min for mye. )
AVKJØL.
-6 dl fløte
-8 kokosboller
Pisk kremfløte og mos de 8 kokosbollene i kremmen.
Del marengsen i stykker og fordel på et kakefat.
(Det anbefales da det er vanskelig å skjære i kaken når den har stått
en stund, da blir den veldig seig.ERFART)
Ha på kokosbollekremmen og pynt med friske bær.
(Jeg brukte jordbær og bringebær.)
Bærene trenger ikke å sukres siden kremmen er ganske søt.
Kaken er nydelig. Marengsen av bruntsukker får litt sånn karamell/kaffe type smak.
Passer sikker å lage med hvitt sukker også for et mildere resultat.
Anbefales i allfall! :jupp: