Noen som vet hvor jeg får tak i smalahovud i Oslo?
Mannen på Meny på Grønnland bare så på meg sånn: :hehehe: og sa at nei, det hadde de nok ikke, jeg var første som noen sinne hadde spurt etter det. :sukk:
Jeg vet de bruker å ha det på Engebrets cafe (sikkert feil skrevet) i julesesongen, men jeg har faktisk aldri sett det i en matbutikk. :vetikke:
På Torsov har de en pølsemaker/kjøtthandel, kanskje der eller Jacobs på Holtet? Ellers er det mulig at noen av de større matbutikkene villa ha bestilt dette inn til deg om du ga dem noen dagers varsel.
Åh, det er godt! Får jeg komme på middag? :fnis: Skal du ha den røykte varianten eller salta/tørka? Vi bruker sistnevnte variant, og den eneste plassen jeg får tak i det er fra pappa, gjennom den lokale pølsemakeren.
Selve, ja. Men det turte han ikkje å seie høgt antagelig, for mamma var alltid litt...skeptisk når pappa skulle ned til mora ein gong i året og ete smalahåve.
Håhoi! I dag ringte de og sa at de ikke fikk tak i! Produksjonen begynte visst ikke før i uke 43.. Heldigvis hadde Strøm-Larsen inne. Takk, glitterchick!
Vi kjøper pinnekjøttet hos Strøm Larsen (ribba også), det er best i verden. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten Strøm Larsen til tider - de er absolutt en av fordelene ved å bo i Sagene bydel.
Hehe, sikkert bra at jeg ikke er så veldig ofte på den kanten av byen! :jupp: Jeg har ikke spurt om prisen på hodene, jeg skal bare lukke øynene og trekke kortet.........
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.