Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Blogg-spørsmål


#2

Veronal sa for siden:

Du kan slette blogginnleggene dine. Hvis du sletter alle så vil det ikke stå at du har blogg under avataren din (det står med andre ord ikke Blogg: 0). Du vil kunne se blogginnleggene dine når du går inn på "din blogg", da - bare med søppelkassesymbol etter innlegget.


#3

Skilpadda sa for siden:

Det stemmer. :nikker: Hak av på at de på kontaktlisten kan lese og skrive; ta vekk haken på at "alle andre" kan.
[/LEFT]

[LEFT]

Jeg vet ikke om noen bruker ignoreringslisten, den er bare en del av hele forumprogramvaren, ikke noe som har blitt aktivt valgt som en del av FP. Antar du f.eks. kan velge å ha en åpen blogg, men at enkelte utvalgte medlemmer ikke kan kommentere i den - det er vel en av de få praktiske måtene å bruke den på som jeg kan tenke meg.


#4

Skilpadda sa for siden:

Bloggtittel og beskrivelse kommer opp på toppen, over hvert enkelt innlegg. Du kan jo øve deg før du gir noen tilgang. :)


#5

mocci sa for siden:

Jeg lurer også på om jeg skal lage meg en blogg. :gruble: Jeg er litt usikker på om jeg skal vente i og med at det ikke er så mange som "kjenner" meg enda. Anyways hvis jeg velger å ha privat blogg, vil de som er oppført på kontaktlisten min, få beskjed om at de har tilgang til en ny blogg?


#6

Ole Brumm sa for siden:

Nei, men de får den opp på bloggforsiden og kan kikke innom om de ønsker det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.