Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gode gluten- og melkefrie matvafler

#1

HP sa for siden:

Man tager en foodprocessor med kniver. Starter den. Har i en stor gulerot i biter. 4 egg. 4dl glutenfri havre. 1dl grov Semper (grønn er naturlig glutenfri). 5dl lunkent vann med 2ts tørrgjær rørt inn. 1ts salt. 2ss Extra Virgin kokosolje.

La røren stå å svelle i ca 30 minutter før vaflene stekes.

Ingredienser:

  • 1 stor gulerot
  • 4 egg
  • 4 dl glutenfri havre
  • 1 dl Semper grov mix (grønn)
  • 5 dl vann
  • 2 ts tørrgjær
  • 1 ts salt
  • 2 ss Extra Virgin Kokosolje

Gjæren gjør at vaffelplatene fortsatt er sprø når de er blitt kalde.

Mobilbilder:


#2

Kanina sa for siden:

Takk for tips! Det er tørrgjær du mener, ikke sant? :blånn:


#3

HP sa for siden:

Tørrgjær, ja, takk. Har oppdatert.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.