Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spin-off om kalendergaver

#1

MokkMokk sa for siden:

Spin-off fra denne tråden, om kvaliteten på kalendergaver fra Helti100.no.

Jeg hoppet i det i går, og bestilte en sånn pakke med 24 kalendergaver til 299,- Pakken kom allerede i dag(!), og inneholdt det som kan sees på bildet under. Verdt 299,-? :vetikke: Sikkert ikke i kroner og øre, men det er mange ting her som nok vil falle i smak hos min nybakte skolejente (kjøpte pakken for jente 7-10 år til henne). Eventuelt bytter jeg bare ut et par av tingene med noe annet før jeg pakker inn.

Tror jeg kommer til å bestille det samme til tvillingene (men da 3-6 år). Da havner vi på tusenlappen totalt (jeg havnet forøvrig lett over den summen i fjor da jeg handlet gavene selv).

Alt i alt må jeg applaudere superrask levering, og småting som virker av helt fin kvalitet og der det meste nok vil bli godt mottatt av min jente, ihvertfall. Anbefales. :nikker:


#2

DM sa for siden:

Så fort de leverte! Det er jo veldig bra. :)

Og så bra at du la ut bilde slik at vi kan se! (Nå vil jeg gjerne at noen kan legge ut bilde av pakke til gutt også. :glis: )


#3

Hjertensfryd sa for siden:

Viss du bestiller til tvillingane og, kan du vera så snill å legge ut bilde av det og ?


#4

MokkMokk sa for siden:

:nikker:



#6

Obelix sa for siden:

Det var jo slett ikke værst det da.

Jeg tror jeg da hopper i det og bestiller til gutt 7-10 år.
Jenta på 11,5 får jeg finne på noe annet til.

Jeg skal også bestille noe annet der.
Bla piratpepperkakeform.

Takk Mokkmokk for at du la ut bilde, og helti100 skal ha for rask levering.


#7

Elise sa for siden:

"Ååh, mamma, se på alle de fine tingene, da! Tenk om jeg kunne få alt det... :sukk: Mamma? Kan jeg få alt det? :hyper: Neivel, da... :sukk: "


#8

apan sa for siden:

Åh, dette var interessant. Jeg følger også med for bilde av tvillingpakkene og dersom noen bestiller til gutt 3-6 år er jeg interessert i å høre...


#9

Obelix sa for siden:

Nå har jeg endelig husket å hente pakka med kalendergaver til gutt 7-10 år.
Her er resultatet:


#10

Crimina sa for siden:

Kjapp levering må jeg si. :nikker: Ser interessant ut dette. Jeg tror jammen meg jeg skal bestille derfra jeg også. Takk for tips MokkMokk.


#11

Manga sa for siden:

Jeg bestilte også. En til jente 3-6 år og en til gutt 3-6 år. Fikk 2 jentepakker så det var litt kjedelig. Har sendt tilbake da og skulle få tilsendt riktig så det ordner seg jo. Er bare litt kjedelig med ekstraturer til posten. Men, det som lå i jentepakka virket veldig greit altså. Tror storesøster kommer til å bli fornøyd.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.