Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sier ordet knekkebrødstenger deg noe?

#1

DM sa for siden:

Jeg lurer på hva det heter, sånne "knekkebrødstenger", slike pinner av tørket mel med salt og krydder. Jeg kom plutselig på at det ville jo være genialt å lage noen slike med hvitløk og krydder i glutenfri variant, men jeg finner altså ingen oppskrifter å modifisere, for google skjønner ikke hva jeg mener når jeg skriver knekkebrødstenger. :snurt:


#2

Irma sa for siden:

Sånne fine italienske?



#4

Irma sa for siden:

Ja, det var Grissini jeg tenkte på. glemsk Fikk det av Polyanna en gang. Kjempegodt. :nam:


#5

Pingis sa for siden:

Grissini?


#6

Blåbær sa for siden:

Breadsticks?


#7

DM sa for siden:

Jah, Grissini! Akkurat det var det jeg tenkte på! :D Takker.

Det er ikke tilfeldigvis noen som har en god oppskrift på lager også vel? :blafre:


#8

Dixie Diner sa for siden:

Grissini ja. De med parmesan er gode. Og de med pizzasmak.


#9

DM sa for siden:

Grissini er helt tørre helt gjennom ikke sant?



#11

Isolde sa for siden:

Grissini med hvitløk og basilikum er en hitt i matboksen her i huset. Han stinker hvitløk hele tiden.


#12

Benzo sa for siden:

Du får kjøpte glutenfrie grissini hos bl.a. Ultra.


#13

Isolde sa for siden:

Ultra meg her og Ultra meg der.. når får vi Ultra til Bergen da?


#14

DM sa for siden:

Takk Veronal. :)

Men jeg går ut i fra at den er med hvetestivelse og eller melk i? Jeg må ha naturlig glutenfritt og melkefritt.

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.