Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fryse skolebrød med melis og kokos på?

#1

Lhi-My sa for siden:

Jeg skal bake en kjempeporsjon med skolebrød i dag. Har mange besøksavtaler kommende uke og da er det så lettvint å ha skolebrød ferdig i fryseren siden de fleste liker det. Men kan jeg gjøre de helt ferdige med melis og kokos på før jeg fryser de, eller er det best å ha på melis og kokos etter opptining?


#2

Tove sa for siden:

Jeg ville garantert tatt det på når de er opptint. Melis egner seg ikke noe særlig til frysing.


#3

Kims sa for siden:

Jeg ville også ventet med melis og kokos. :jupp:


#4

Intrigue sa for siden:

Det blir så klissete og ekkelt når det tiner. Ta det på etterpå, det er det beste. Det er mer jobb å tine bakverk med melis enn å ta på glasur når du skal bruke det


#5

Lhi-My sa for siden:

Takk. Det gjør det jo raskere å bake i dag også. Det tar tid å smøre melis på 70-80 skolebrød.


#6

livit sa for siden:

Jeg fryser de uten melis og kokos...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.