Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skal dere ha til julemiddag i år?

#1

Crimina sa for siden:

I fjor ble det kalkun her i huset, og jeg fikk mange rare blikk da jeg fortalte dette.
Det var liksom ikke vanlig med kalkun på julaften. "Alle" andre skulle ha ribbe eller pinnekjøtt.

Hva pleier dere å ha til middag på julaften, og hva skal dere har i år?

Jeg trenger ikke ha noe av det tradisjonelle.
Men kalkun mener jeg at det er en del som har. Er jo ikke alle som spiser gris eller sau. :niks:

Kunne godt lagt mine gode kjøttkaker til middag, men da ville barna protestert. :knegg:
Så her blir det kalkun i år også.


#2

Albertine sa for siden:

Vi skal også ha kalkun, fordi foreldrene mine ikke er noe særlig glad i verken ribbe eller pinnekjøtt. Men siden gubben er nordfra og vant med pinnekjøtt så skal vi ha det i tillegg, og det passer meg godt siden jeg elsker pinnekjøtt selv. :nam:


#3

Marit K sa for siden:

Vi har ribbe til middag på julaften. Den serveres med poteter, gulrøtter, rosenkål, surkål, sossisser, tyttebær, og brun saus. :nam:


#4

polarjenta sa for siden:

Når vi er hjemme hos mamma og pappa er det ribbe og pinnekjøtt med tilbehør på menyen.
Det ene året vi feira her alene så hadde vi lammeribbe. I år kommer mamma og pappa hit og da blir det ribbe. Hadde bare blitt vår familie så tror jeg vi hadde gått for kalkun av noe slag. Jeg har kommet fram til at jeg er lite tradisjonsbundet når det gjelder julemat, så jeg kan egentlig spise hva som helst sålenge jeg liker det.


#5

Kate sa for siden:

Her går det i pinnekjøtt på julaften, ribbe på første juledag og kalkun på nyttårsaften. De andre dagene i mellomjulen tilbringes både her og der, og da serveres det endel utradisjonell mat. Me like!


#6

Crimina sa for siden:

Jeg klarer verken lukten eller smaken av pinnekjøtt.
Helt grusomt rett og slett. Familien vet dette, så er jeg hos dem en av juledagene, så serverer de noe annet i tillegg til pinnekjøttet om det er pinnekjøtt som står på menyen.
Men lukta henger jo i huset lenge. :fnise:


#7

Gerbera sa for siden:

Jeg spiser hverken pinnekjøtt eller ribbe, men hos oss (eller, de vi feirer julaften hos da) serverer ribbe. Jeg spiser kjøttkakene og pølsene jeg, men skulle veldig gjerne hatt kalkun på julaften.

Skal vi starte tradisjon hjemme hos oss selv etterhvert, ser jeg ikke bort i fra at det da blir kalkun som blir servert. Ribbe kan gubben få hos moren sin.


#8

M&amp;M sa for siden:

Ribbe på juleaften, med sosisser, kjøttkaker (medisterkaker er ikke like godt), surkål, rødkål, rosenkål, potet, ribbefett og potetgull! Potetgull har vi "alltid" hatt...:nikker:

Kalkun er tradisjon på nyttårsaften!
Også har vi torsk 1-juledag, og pinnekjøtt en dag i mellomjula!


#9

Anne C sa for siden:

Vi skal være sammen med min familie i år og da er det alltid ribbe. Når vi er sammen med mannen sin familie er det både ribbe og pinnekjøtt. Kalkun har vi på nyttårsaften.


#10

Pasta sa for siden:

Vi skal ha ribbe, som vi alltid har.


#11

Mikkeline sa for siden:

Pinnekjøtt. Det har vi uansett hvor eller hvem vi er hos.


#12

Honda sa for siden:

Kalkun om vi spiser hos mamma og pappa. Noe vi bruker å gjøre.:)
Aldri feiret julaften middag noen andre plasser. for svigermor drar til mormoren og morfaren til mann, for de gidder ikke komme til henne. Og dit drar vi ikke. for det er for trangt.
:(
Men dessuten like greit. for mormoren har ribbe og det spiser ikke jeg eller turbo. Værste jeg kan få servert.

Pinnekjøtt= Nyttårsaften Namnamnam


#13

Zip sa for siden:

Ribbe. :)


#14

livit sa for siden:

He, he.. jeg leste feil... trodde det var dagens middag det var snakk om...:flau:
I år blir det vel litt av hvert iog med at vi skal feire på Color Magic... (mamma jobber jula i år)


#15

Bomull sa for siden:

Ribbe. :)


#16

007 sa for siden:

Pinnekjøtt, i år som alle andre år.


#17

Nin sa for siden:

På julekvelden blir det akkurat det samme som alle andre år.
Ribbe, medisterkaker, julepølse og surkål.
Riskrem med rød saus til dessert. :jupp:


#18

Embriksmamma sa for siden:

Vi skal være hos foreldrene mine, og der er det tradisjonen tro ribbe, julepølser, medisterkaker og surkål. Riskrem til dessert :)


#19

Mjau sa for siden:

Ribbe.
Heldigvis kommer både jeg og mannen fra familier som lager ribbe på julaften. :)

Jeg er ikke glad i pinnekjøtt, eller sau generelt. men kalkun kunne jeg nok godt ha spist på julaften. Eller and kanskje.


#20

Libra sa for siden:

Vi har byttet litt mellom ribbe og lutefisk. Jeg tror det blir ribbe i år.


#21

Marge sa for siden:

Pinnekjøtt :nam:


#22

Slettet bruker sa for siden:

Ribbe, medisterpølser og medisterkaker. Standard julemiddagpakke. Litt usikker på desserten enda, vi får se.


#23

Turte sa for siden:

Ribbe, som de siste 8 årene.


#24

Babe sa for siden:

Jeg pleier å spise pinnekjøtt - hos min familie har vi både ribbe og pinnekjøtt. Hos samboerns familie har de ribbe men dit tar jegpleid å ta med pinnekjøtt selv.

I år vet jeg ikke helt ennå...


#25

Kråka sa for siden:

Pinnekjøtt. Aldri en jul uten. Og dronning Maud til dessert. :hjerter:


#26

Vianne Rocher sa for siden:

I år skal vi har ribbe! Julaften er faktisk den eneste gangen vi spiser svinekjøtt i min familie :knegg: Jeg gleder meg veldig, ikke fordi jeg synes ribbe er så fantastisk godt, men fordi det liksom ikke er jul uten!

Hos svigermor er det pinnkjøtt og det er jo fantastisk godt!


#27

Acsa sa for siden:

Ribbe. Med medisterkaker, pølse, surkål, poteter og brun saus. Som det har vært siden tidenes morgen i både min og Ulvefars familie. Det som er nytt er at det er første gang i livet jeg skal feire juleaften i eget hus. I oppveksten var vi hos onkelen og tanta mi, siden 2000 har jeg vært hos svigers og siden 2003 har foreldrene mine også vært der på juleaften. Men nå har så mange av Ulvefars slektninger gått bort det siste året at svigermor ikke orker tanken på de tomme plassene rundt bordet på juleaften, så jeg har tilbudt meg at vi har juleaften hos oss i år. Med både svigermor og mor som sikkert skal "hjelpe til" på kjøkkenet blir dette en utfordring...


#28

Tinka sa for siden:

Ribbe med tilbehør på julaften.


#29

Tjorven sa for siden:

Vi har pinnekjøtt på julaften. Kalkun synes jeg er helt kurrant julemiddag, men jeg vil finne det en smule snodig om det ble servert pannekaker.

Vi har kalkun på nyttåraften nå; etter å ha lest her på FP. Det er jo innmari godt.


#30

Fluke sa for siden:

I år skal vi til mine foreldre, og da blir det ribbe. :nam:


#31

løve70 sa for siden:

Dersom vi skal være hos min mor eller her hjemme, blir det kalkun. Det er det som er julemiddag for meg :) Svigers pleier å ha ribbe, det er jeg ikke noe særlig glad i. Pinnekjøtt er godt, vi pleier gjerne å spise det en av juledagene.


#32

gnuri sa for siden:

Vi har som alltid pinnekjøtt på julaften, lutefisk 1. dag, og kald ribbe hos naboen 2. juledag. Ikke rart jeg legger masse på meg i jula :rødme: (Men i år skal jeg være forsiktig med potetene siden jeg lever lavkarbo, så da blir det kanskje ikke så galt....)
Kalkun har vi på nyttårsaften.


#33

nolo sa for siden:

Pinnekjøtt, som alltid. :nam:


#34

Kula sa for siden:

Det er vanlig med ribbe, medisterkaker og medisterpølser hos oss. Med rødkål, surkål, rosenkål og div. andre grønnsaker. Og brun saus. Det MÅ være brun saus til. Jeg er vokst opp med kun ribbefett til julematen, og det er ikke på langt nær så godt som brun saus.


#35

Crimina sa for siden:

Kula, lager du pølsene selv?
Jeg har ikke sett medisterpølser i butikken, bare medisterkaker.
Jeg kjøper alltid ferdige medisterkaker jeg. Lager dem ikke selv.


#36

Kula sa for siden:

Nei er du gal. Jeg lager ikke mat i det heletatt. :knegg:

Medisterpølsene bestiller vi rå fra Leiv Vidar, og medisterkakene lager min kjære. Han lager stort sett all mat her i huset. Jeg bare rydder og slikt jeg. :nemlig:

Medisterpølser får man jo kjøpt i butikken hele året.


#37

gnuri sa for siden:

Brenda- det er helt vanlig med medisterpølser i butikkene her jeg bor i allefall :nikker:


#38

vimjer sa for siden:

Ribbe sosisser har vi alltid på julaften.
Kalkun har vi nyttårsaften.


#39

Che sa for siden:

Ribbe på julaften ja!


#40

Tove sa for siden:

Lutefisk, som alltid. Med lefse og potetstappe. Og sennep, for de som liker det. Riskrem til dessert.


#41

Lorien sa for siden:

Det beste med å bli voksen og flytte for seg selv, var å slippe ribbe på julaften. Æsj, æsj, æsj. Heldigvis er jeg gift med en mann som er vokst opp med pinnekjøtt på julaften, så det har vi hatt hvert år. :D Og på nyttårsaften også, såklart. Og gjerne et par ganger i januar også.


#42

Crimina sa for siden:

Rart at jeg ikke har sett medisterpølser da. Jeg synes det høres mye bedre ut enn medisterkaker. Men jeg skal kikke i en annen butikk når jula nærmer seg. :D

Lutefisk synes jeg høres helt forferdelig ut. Men jeg har aldri smakt det.


#43

Nasse sa for siden:

Jeg er vokst opp med kalkun til julemiddag, min mann med ribbe. Siden jeg ikke er glad i ribbe og min kjære ikke sønsket kalkun til julemiddag så ble det pinnekjøtt som vi begge liker. Diplomatisk, sant ja? :p


#44

Crimina sa for siden:

Jeg er også vokst opp med ribbe, men jeg synes rett slett det blir for fett og litt for tung middag. Kalkun er lettere fordøyelig synes jeg. :knegg:


#45

Selma sa for siden:

Ribbe :nikker:

  1. juledag spiser vi ofte kveite for å veie litt opp for kraftig kost dagen før

#46

Chablis sa for siden:

Jeg er vokst opp med pinnekjøtt, mannen med ribbe. Hos mamma å de serveres begge deler om vi er der.
Hos svigers er det ribbe , medisterkake mm.Å så lager de laks til meg.
Om vi feirer her severes det pinnekjøtt, pølser,ribbe med tilbehør.


#47

Nessie sa for siden:

Vetta farsken.
Enten ribbe eller stek tenker jeg. :jupp: Kanskje begge deler. Kommer litt an på hvor og med hvem vi skal feire. ;)


#48

Michelle sa for siden:

I år som i alle år før. Ribbe med tilbehør og riskrem med kirsebærsaus.
Da er vi kjøttlei for en stund så 2 juledag med deilig kveite er noe vi ser frem til.
Å spise tung mat i hele julen er ikke noe for oss.


#49

Left sa for siden:

Sånn er det her også, men omvendt. Vi skal ha svigers, samt svoger med fam. på besøk, så vi tar ribba på julaften. Pinnekjøtt - som er julemiddag for meg - den tar vi 1. juledag :)
Dessuten er jeg på jobb til 15.30, lucky me, så jeg slipper å lage den også :knegg:


#50

Tuttan sa for siden:

Me skal ha pinnekjøt og svineribbe, slik me allltid brukar. Vi har også dampa mør, "fløtesaus", rabbestappe, poteter, rødkål, surkål, poteter, tyttebærsylte, mmmm no gledar eg meg til jul :D


#51

Lhi-My sa for siden:

Vi spiser ribbe, medisterkaker, medisterpølser (som kalles julepølse der jeg handler iallefall), poteter, hjemmelaget surkål og brun saus. Til dessert spiser vi hjemmelaget karamellpudding.

Vi får besøk av mine utenlandske svigerforeldre og de setter stor pris på å få servert ribbe. Pinnekjøtt spiser vi enten i løpet av romjula eller på nyttåraften - eller begge deler.

Hadde mine barn sagt "æsj", "liker ikke" osv om maten de får servert når de er gjester, hadde de antakeligvis blitt sendt fra bordet. Jeg synes det er utrolig sært at voksne må ha særbehandling fordi de "ikke liker". Det hadde ikke falt meg inn å lage TO julemiddager bare fordi en voksen person er kresen. Men så er jeg vel temmelig rar også da.


#52

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg er vokst opp med kalkun, men min mann og jeg har i årevis testet ut andre ting for å finne vår greie. I fjor ble det juletorsk. Det var innmari godt, men jeg lurer på om det er litt for lite styr, rett og slett. Og for lite lukt. Næsj, jeg vet ikke hva jeg synes. Det viktigste er vel at det er godt, men det ligger nå litt julestemning i kjøttos og steketider og sånt også.


#53

rine sa for siden:

Pinnekjøtt. :nam:
Alt annet er utenkelig her i huset.


#54

Camomilla sa for siden:

I år er jeg ikke sikker.
Vi skal ha jula her hos oss.
Vi pleier å ribbe, medisterpølser, hjemmelagde medisterkaker og hjemmelager surkål. Jeg er ikke glad i noe av det, men mannen er vokst opp med det. Første året vi hadde sammen lagde vi kalkun.
Jeg lurer sterkt på om det blir pinnekjøtt i år altså.
Jeg syns det er 10 ganger bedre enn ribbe, dessuten liker tantebarna mine og foreldrene mine det kjempegodt, ja blir nok pinnekjøtt.


#55

gnuri sa for siden:

Brenda-lutefisk er den aller aller beste julematen synes jeg :nam:


#56

Matilda sa for siden:

Vi aner ikke hvor vi skal feire jul ennå, så foreløpig er menyen også usikker. Mannen og jeg har pleid å feire jul hver for oss til nå. Vi bor i bygda vi har vokst opp i, så i fjor var vi hos mannens familie på formiddagen, før jeg dro hjem til mine foreldre. Så kom mannen innom en stund da han skulle hente meg. I år er vi gift og jeg har kul på magen, så vi får se hvordan det blir heretter. Mannens familie spiser ribbe og min familie spiser pinnekjøtt. Jeg er hardcore julenostalgiker og i tillegg spiser jeg ikke noe særlig svinekjøtt (- jeg brekker meg bare av lukta :flau:), så hvis det blir julefeiring hos mannens familie må jeg liksom belage meg på at det ikke blir ordentlig jul - selv om jeg er veldig glad i svigerfamilien min. Vi får vel trekke lodd.

Julematen for min del blir enten pinnekjøtt med tilbehør, eller potet med saus. :knegg:


#57

Sissel sa for siden:

Vi har alltid pinnekjøtt, og skal også ha det i år. Jeg er vokst opp med ribbe og pinnekjøtt annenhvert år. I voksen alder hadde vi lenge ribbe, men nå er det pinnekjøtt som gjelder. Elsker det!


#58

oslo78 sa for siden:

Kalkun - som de siste 20 årene!


#59

Lizzie sa for siden:

Menyen i julen er foreløpig litt usikker. Det eneste som er sikkert er at det ikke blir ribbe eller svinestek fordi mannen nylig har funnet ut at han ikke bør spise svinekjøtt. Kommer svogeren min på besøk, noe som ikke er avklart, kan vi ikke ha pinnekjøtt heller, for han klarer hverken lukten eller smaken av lammekjøtt.
Alternativene blir da kalkun, som vi egentlig pleier å ha nyttårsaften, eller oksestek. Begge deler er helt greit, og er ofte spiste julemiddager hos min engelske svigermor.
Men jeg ser at en jul uten svinekjøtt blir litt anderledes!


#60

Mandino sa for siden:

I år blir det pinnekjøtt med kålrabistappe på julaften, ribbe 1. juledag, kveite 2. juledag og kalkun på nyttårsaften.


#61

Trixie sa for siden:

Ribbe.
Jeg gleder meg.


#62

eka sa for siden:

Ribbe, medisterkaker, julepølse, poteter, surkål, rødkål, rosenkål og ribbefett.
Multekrem og karamellpudding til dessert.


#63

Camomilla sa for siden:

Lizzie: Hva med en rådyr eller reinsdyrstek på juleaften?


#64

Martis sa for siden:

Vi har ryper, med sukkerglasserte poteter, brunsaus med muggost og diverse grønnsaker. :Mmmmmm: Jul hos mamma er det beste!


#65

Camomilla sa for siden:

Martis: Mmmmm.... Hørtes ut som en drøm.


#66

tinkadott sa for siden:

pinnekjøtt. Av villsau! Det kjøttet er bare nyydelig!


#67

Shane sa for siden:

Svensk julemat: Kjøttboller, laks, Janssons frestelse, honningmarinert ribbe, juleskinke, rosenkål, lutefisk, poteter, egghalver, patè :p Og dette spiser vi to ganger... En gang midt på dagen, og en gang på kvelden...


#68

Pingis sa for siden:

Det står nok mellom pinnekjøtt og epidural i år.


#69

Storm sa for siden:

Ribbe, som alltid. Både mannen og jeg kommer fra ribbefamilier. Men vi er ganske crazy da, for vi har innført at vi har familieribbe istedenfor flatribbe. Mannen og jeg liker best de magre partiene på ribben. Faren min synes det er svært så radikalt.


#70

Señora sa for siden:

Normalt sett har vi pinnekjøtt, men det hender vi har ribbe eller kalkun (mannens tradisjon).

I år skal jeg til min søster, så jeg aner virkelig ikke hva de skal servere. Han er ikke norsk, så det er mulig det blir noe han er vant med.


#71

Dixie Diner sa for siden:

Det er ribbe annenhvert år hos svigers, og pinnekjøtt annenhvert år her hos meg. I år er det min tur til å ha julaften igjen så da blir det pinnekjøtt. RØKT pinnekjøtt, det er bare det som er godt. :nam:

Jeg gruer meg litt til neste års ribbe. I fjor hadde svigers vært uheldige med ribba og kjøpt en med ekstremt mye fett på. Jeg takler ikke fett på kjøtt så jeg satt og spiste poteter, grønnsaker og saus på julaften. Nei, takke meg til pinnekjøtt!!


#72

Ole Brumm sa for siden:

Pinnekjøtt. :glis:
I år er det egentlig svigers-jul og vanligvis innebærer det kjedelig ribbe som overhode ikke er jul for meg, men i år kommer de til oss så da slipper jeg den. :moahaha: Derimot skal jeg lage ribbe 1. dag, så de blir sikkert fornøyd de også.


#73

Mississippi sa for siden:

Her i huset er det ribbe, medisterpølse og elgkaker! :nam:
Desserten varierer litt, så det er ikke bestemt enda. Lar barna bestemme, så mulig det blir Yes-is ... :knegg:

Jeg kjøper alltid mager ribbe. Setter den i ovnen tidlig på dagen så den steker i 7-8 timer. Har den litt opp-ned i starten og skrur opp varmen den siste snaue timen. Etterfyller med litt vann ved behov. Får sprø og deilig svor ...


#74

Filifjonka sa for siden:

Vi har ribbe med alt mulig tilbehør. Svigermor har kalkun.


#75

Krem sa for siden:

Pinnekjøtt!! :lykkelig:

Vi er alltid hjemme på julaften, annethvert år med mine foreldre, og annethvert år med svigers. I år er det mine foreldre, og da blir det pinnekjøtt. Ellers er det ribbe.

Og riskrem med mandel til dessert, det er obligatorisk!


#76

Skilpadda sa for siden:

Vi skal være hjemme hos mine foreldre og spise lutefisk. :) Det har jeg spist hver eneste julaften jeg kan huske, unntatt de to gangene vi har vært hos svigers, som har ribbe. (Det er også godt.)


#77

Filifjonka sa for siden:

Masse medisterpølser i butikkene her ihvertfall. Jeg syns ikke det er så godt, men ungene liker det, så vi pleier å ha både det og de bittesmå sosissene. Hjemmelagde medisterkaker med halvparten medisterfarse og halvparten karbonadedeig er kjempegodt. Og så ribba ikke være så feit - vi pleier å ha av den typen med kotelettkam, da er det masse rent og fettfritt kjøtt. Og hjemmelagd surkål og nyrørte tyttebær - det er nam nam, og ligner ikke det minste på veikrojuletallerken. :)


#78

Propella sa for siden:

Vi skal ha svensk julskinka, prinskorvar, medisterkaker, svenska kjöttbullar, potet, ris, saus, rødkål og surkål.


#79

Mississippi sa for siden:

Vi har ofte svensk juleskinke på lille julaften :nam:


#80

Callisto sa for siden:

Pinnekjøtt :nam:
Dronning Maud til dessert.

Kalkun har vi på nyttårsaften.


#81

ingling sa for siden:

Ouch. Min fulle sympati - og åpen hotline for frustrasjonsutbrudd ;) (Jada, de er søte og snille, men...) Men høres koselig ut med jul hjemme hos dere, da. Fine, store spisebordet!

Jeg skal feire jul hos splitter nye svigers for første gang. Heldigvis har de pinnekjøtt og ikke ribbe, så jeg slipper å forklare at jeg ikke tåler svinekjøtt og blabla. De har ikke helt forståelsen for intoleranser og slikt, tror jeg. Men ellers er de søte og snille, og svoger er veggis, så vi er to rare :D


#82

Crimina sa for siden:

Om medisterpølse er det samme som julepølse så vet jeg jo godt hva det er.

:sorry: Jeg koblet ikke det i farten. Sier jo bare julepølse.


#83

Guttemammis sa for siden:

Ribbe, julepølse, medisterkaker hos svigers med det tradisjonelle tilbehøret,
pinnekjøtt hjemme hos oss første juledag og kalkun på nyttårsaften!


#84

maggypop sa for siden:

Jeg håper det blir pinnekjøtt. Vi skal feire oppe hos svigerfamilien, så det kan hende det blir litt av hvert.
Det er lukten av pinnekjøtt som gir meg julefølelsen.


#85

Fadese sa for siden:

Vi skal ha ribbe, som vanlig. I tillegg har vi medisterkaker, sossiser, og poteter, saus og sjy som tilbehør.
Riskrem til dessert.


#86

snusmumrikken sa for siden:

Ribbe på julaften, tradisjon til både meg og min mann. Lager den litt annerledes da, porsjonsstekt med svoren fjernet og rullet i mel. Nyydelig. Ellers har vi pinnekjøtt og lutefisk de andre juledagene, og kalkun på nyttårsaften. Åååh, nå gleder jeg meg til jul. :nam:


#87

Obelix sa for siden:

Ribbe, stek, medisterkaker og pølser. Surkål og rosenkål.
Riskrem og muligens fruktsalat til dessert.


#88

Salt sa for siden:

Kommer an på hvor vi skal være, men det er enten

Ribbe, medisterkaker og medisterpølser med epler, svisker, poteter og rødkål med riskrem til dessert (mamma og pappa)

eller

Pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter med fruktsalat til dessert (svigermor)


#89

Intrigue sa for siden:

Vi har alltid kalkun. For min del kunne vi hatt grøt bare. Men kalkun er ok, grønnsaker og saus i tillegg.


#90

Trampe sa for siden:

Det samme som alltid :jupp:

Ribbe, medisterkaker, skinkesteik og medisterpølse... :nam:


#91

Malama sa for siden:

Vi spiser pinnekjøtt hvert eneste år.

eneste variasjonen er at hos mine foreldre er det "hjemmetørket" (mine foreldre kjøper lammeslakt, og salter og tørker altså pinnekjøtt og fenalår selv), mens hos svigers er det butikkkjøpt fra den leverandøren man mener har det beste, dog litt varierende om det er røkt eller ei, også er det stekt i stekovnen etter damping. Etter at jeg fortalte mamma dette, er selvsagt noe av maten hos mine foredre også stekt i stekovnen etter damping, sånn med tanke på min mann...

Heldigvis er østlendingen jeg fant meg i Bergen egentlig sunnmøring, så pinnekjøtt blir det uansett :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.