Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilke krydder...

#1

Garbella sa for siden:

Vil gjøre en elgstek perfekt når den skal få kose seg i leirgryte?

Og bør jeg surre steken for å få stekeskorpe før den går i leirgryta? Eller kaster man den bare rå ned i? :confused: :confused:


#2

Tilden sa for siden:

Jeg synes hvitløk er nydelig til elgkjøtt. Være seg stek eller karbonader. Hvitløkspepper er også deilig! Ville brunet steken litt først ja, så holden den bedre på saften. Elgkjøtt er ganske så tørt, så det er greit å beholde så mye fuktighet som mulig :)


#3

Garbella sa for siden:

Takk skal du ha :)


#4

Hunter sa for siden:

Har ingenting å si om man bruner kjøttet først eller legger det rett i gryta. Man trodde det før men forskning viser at det ikke er tilfelle.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.