Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Juleantrekk til gutter

#1

Chablis sa for siden:

Hva skal guttene ha på seg julaften i år?

Vi må ut og finne nytt antrekk, litt usikker på hva han skal ha på seg.


#2

DM sa for siden:

Forhåpentligvis passer klærne fra 17.mai enda, for de var nye da. (Svart bukse og vest med skjorte inni. )


#3

M&amp;M sa for siden:

M skal vel ha svart bukse og rød skjorte. Så får jeg se om jeg finner et juleslips... (Han er 2 1/2)


#4

Appelsin sa for siden:

Dette hadde min Brun på seg i fjor (og som du ser i konfirmasjon i mai) - lurer på om det passer fremdeles faktisk, han har liksom ikke vokst så mye (det er Name it):


#5

Katta sa for siden:

En eller annen variant over bukse, vest og skjorte tenker jeg. Vi pleier ofte å kjøpe noe halvfint (altså ikke smoking) til jul som kan brukes til diverse anledninger resten av året....


#6

polarjenta sa for siden:

Nei, si det, det blir ikke kjøpt noe nytt iallefall. Begge har dresser, og de har også mange drakter fra pappaens hjemland. Så det blir nå enten det ene eller det andre :)


#7

Appelsin sa for siden:

Er bukseseler på buksa forresten, så om han blir varm, er han allikevel stilig:

Eller dette er kanskje det aller beste antrekket :knegg: (er det ikke sånn alle ser ut på slutten av kvelden uansett :lol:

(åkei jeg elsker den nydelige gutten min :flau: )


#8

TheVoice sa for siden:

Appelsin :smelt:


#9

Niobe sa for siden:

Poden skal ha brun nikkers (egentlig en babybukse fra H&M i str 86. Han e 4 år.), hvit skjorte og kremhvit strikkevest fra Memini med brun krone på. Og kremhvit strømpebukse.


#10

DM sa for siden:

Så skjønn han er Appelsin! :hjerter:


#11

Karamell sa for siden:

Mine bruker mørke bukser og skjorte.


#12

Elisabet sa for siden:

Jeg har akkurat kjøpt juleantrekk til lillebror på Lindex. Vi hadde samme antrekk i fjor jul, så jeg passet på å være kjapp ute når det kom i butikkene nå. De blir så fort utplukket på størrelser. Skjorta kommer ikke helt til sin rett på bildet, men det er sølv, grå og svarte små striper på den. Vest og bukse er mørk grå. Jeg er ikke glad i svart til han, og jeg vil ikke ha noe "dress"-jakketype. Syns det er fint med bukse og vest og fin skjorte.


#13

Estrella sa for siden:

Det blir nok en sort penbukse og så får vi se hva slags farge det blir på skjorta. Han må ha nytt av begge deler.


#14

Snippa sa for siden:

Svart pinstripe penbukse og svart skjorte. Sikkert svart slips med noe dragegreier på, hvis jeg ikke får prakka på ham et rødt juleslips.


#15

eka sa for siden:

Bunad. :elsker:


#16

Vind sa for siden:

Svart cordfløyelsaktig bukse, svart strikkevest og rosa skjorte. Svart slips, hvis han vil. Han er åtte år, forresten.


#17

Nin sa for siden:

Penantrekket jeg har kjøpt i høst. Skulle vel hatt svart dressbukse og hvit skjorte på julaften men jeg gidder ikke. Synes dette var så fint og dressbukse + skjorte blir brukt såpass sjelden at jeg gidder ikke i år.

Vest fra MeMini

Skjorte og bukse fra MiniAture Og tøfler fra Bisgaard som jeg tenker å bruke i stedet for pensko.


#19

Malama sa for siden:

Vi kjøpte festdrakt på reflex til 17-mai, som egentlig er nikkers, men den var langbukse til 17. mai i alle fall... den blir brukt nå til jul også ja. (og i barnedåp i januar, og i april/mai, og til 17. mai og om vi kommer oss i noen av de 2-3-4 konfirmasjonene vi kommer til å bli bedt i...) Før eller siden blir den nok nikkers :) (Har en bundsskjortebody som var passe til 17. mai og sikkert enda, og den medfølgende skjorta mer til neste 17. mai og utover der.)


#20

Solblomst sa for siden:

Helt vanlige hverdagsklær.


#21

Kaija sa for siden:

Jeg tror vi finner fram bunadene til guttene, hvis jeg orker å styre med dem. ellers blir det pen bukse, skjorte og kanskje vest. HE vil nok ha slips, mens JC sikkert vil ha en eller annen sær og gal detalj. Sverre mener ikke så mye ennå, men blir overlykkelig om han får ha på seg noe råsa.


#22

apan sa for siden:

Mamma syr Rutaliv til ham nå, så det blir nå det på julaften iallfall. Ellers må vi kjøpe en ny cordbukse til ham, så bruker han det sammen med vest/skjorte/pen genser, alt ettersom, der har vi et lite utvalg.


#23

Apple sa for siden:

Kommer til å kjøpe noe lignenede det Elisabet har kjøpt. I tillegg har han en cordfløyelsbukse, strikkevest og skjorte.


#24

Jenna sa for siden:

Lillebror har arveet en sort penbukse og en fin skjorte fra Mexx av storebror som jeg tenker han skal ha. Storebror har en sort stripete bukse fra HM som jeg mener passer. Skal finne en tøff skjorte til den. Han har en grønn v-genser som han kan bruke også. Begge finn nye pensko til en dåp i sommer, som jeg regner med passer enda.


#25

Susse sa for siden:

Gutta har mørke penbukser, ikke dressbukser. Skjorte og slips. Mellomste har en ganske kul krittstripet sort dress om han har lyst til å bruke den. De får bestemme selv hva de vil ha på seg, det er ukomplisert fordi begge liker å pynte seg.


#26

skyfri sa for siden:

Ups, jeg må strikke ny bunadsbukse til storebror til jul. Og det innimellom alt det andre som står på tapeten. Og jeg er ikke kjent for å ri samme dag som jeg saler, så dette rekker jeg nok ikke. Hmmm, kjøpe ny bukse og skjorte istede, tenker jeg.


#27

Stompa sa for siden:

Juleantrekk nå? Det er da bare oktober. Planlegger dere det virkelig lenge i forveien? :sjokk:


#28

skyfri sa for siden:

Jeg burde ha planlagt det for lenge siden, nå utgår strikkabunaden med høye kneløft. :nemlig:


#29

era sa for siden:

Heyh jeg veit ikke hva de skal ha på seg i morra! Eller jo det er lagt fram på kjøkkenet,men er det vanlig og planlegge juleantrekk i oktober!!! Jeg blir tydeligvis alldri ordenlig...


#30

Obelix sa for siden:

Guttungen på 8 år ønsker seg rosa skjorte og det skal han få til juleantrekket.
Ellers en pen bukse og evt en strikkavest over.


#31

Left sa for siden:

Storebror skal ha grå penbukse, hvit skjorte og beige, brun og grå strikkevest i ull, og slips. Sorte pensko.

Lillebror skal ha sort penbukse, sort vest med svakt lilla mønster, lilla skjorte og. propell. Sorte pensko. Det er egentlig en dress, men vi dropper nok jakka tenker jeg.


#32

polarjenta sa for siden:

Det eneste jeg har planlagt er at vi ikke trenger å kjøpe noe, fordi vi har masse klær til de begge, men hva de helt nøyaktig skal ha på seg vet jeg ikke.


#33

Nin sa for siden:

Av den enkle grunn at når høsten kommer har vi ikke pentøy, da er det alltid fravokst. På sommeren pynter vi med sommerpent tøy men når høsten kommer må det varmere tøy til.
Handler nå, så har vi det til alle bursdager og andre ting som krever pynting frem mot jul, og da går det som juleantrekk også.
Vi kjøper bare ett antrekk, og vasker og føner tørt om vi skal bruke det flere dager i strekk. :knegg:
Bruker såpass mye penger på pentøyet at jeg greier ikke forsvare mer enn ett antrekk og da blir det altså handlet så fort sommerpentøyet blir for kaldt å bruke.
Så for min del er det vel ikke akkurat det at jeg handler juleantrekket tidlig, det blir bare brukt til jul også det jeg handler.


#34

Embriksmamma sa for siden:

Nei, jeg aner ikke... Har tre gutter på 7, 9 og 13 som skal kles opp og de trenger noe nytt. Noen som har tips til nettsider som har klær til gutter i str. 128-170? Finnes det i det hele tatt nettsider som har det bortsett fra H&M? :vetikke:
Det er ganske pes å ha guttaboys med i klesbutikker...


#35

Grøten sa for siden:

Nin: Har du kjøpt den buksa på nettet? Evt hvor? :sparke:

Appelsin: For en helt NYDELIG gutt du har. :hjerter:

Eldste mann må han alt nytt. Blir bukse, skjorte og slips. Litt usikker på vest, han får bestemme selv.
Lillemann trenger bukse. Har skjorte og vest fra Miniature.
Tror det hadde passet til liggnede buske Nin har. :rolleyes:

Dette hadde dem i fjor, men det er for lite nå.


#36

Nin sa for siden:

Jeg har handlet alt hos Barneparadis på Mosseporten. Bare å ringe henne, hun sender. De har nettbutikk også men alt ligger ikke der.
Sleng deg på ferja over. Kan møte deg jeg, hvis det blir snart så det ikke er glatt på veiene. Jeg må kjøre en snau time for å komme dit. Hilsen pysa. :o


#37

Che sa for siden:

Lillebror har festdrakt fra by-torinn. Storebror sin er blitt for liten (vil jeg tro - den er str 98), så kanskje jeg kjøper en ny til han. I mellomjula blir det rutete nikkers (knikkers?) fra Memini, linskjorte og evt vest. (lin og vest blir litt varmt - så vi får se)


#38

Grøten sa for siden:

Kanskje det! :jupp:
Roper ut om jeg får til det i nær fremtid jeg. :riktig:
Litt usikker på hvordan det blir med jobb fremover, har vært sykemeld en stund p.g.a hypermesis. Men begynner å hjelpe på kvalmen nå, så blir nok tilbake i jobb til uka.
Dersom det blir redusert jobbing får jeg det til. :D


#39

Nin sa for siden:

Bare å skrike ut. :jupp:


#40

Malama sa for siden:

siden vi kjøpte for stor lissombunad til 17. mai med konklusjon om at "da har han den til jul og til neste år også", så vet jeg hva han skal ha på julaften. Hva han har i dag derimot, og hva han skal ha i morgen, det aner jeg ikke. Noe som er rent.


#41

trøtt sa for siden:

Jeg satser på at vi finner noe i skapet. Minstemann har ihvertfall en grå penbukse som passer. Jentene har kjoler som passer og guttungen har sikkert et eller annet han kan ha på seg. Jeg stresser ikke så mye med klærne til jul, vi pynter oss med det vi har.


#42

Apple sa for siden:

Fant forresten kjempefine pen-bukser til gutter på Bennetton i går. De var i grå, mørkeblå og grå/sort-ruter. Fint stoff og snitt, veldig anvendelig så mulig jeg dropper dressen nå og heller kjøper litt tilbehør til denne.

30% avslag var også fint.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.