Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg har tenkt å lage halloweenparty

#1

Nin sa for siden:

For små og store selvfølgelig.
Og jeg må ha bakverk. Vi skal kose oss skikkelig. :D
Vil gjerne ha tips til halloweenkaker, boller, muffins o.l

Jeg har tenkt å blande rød og gul gele for å se om jeg får orange gele ut av det, men lenger enn det har ikke kreativiteten min kommet.

Noen som kan hjelpe?


#2

Blondie sa for siden:

Vi hadde muffins med snørr (grønn konditorfarge i melisen) og edderkopper til pynt, punsj med avrevet hånd (rød saft med plasthanske puttet i fryseren) + avrevne fingre (pølser) og slanger dyppet i blod (spaghetti i ketchup) i fjor. Skal arrangere i år også og sanker inspirasjon sammen med deg. :glis:


#3

era sa for siden:

Flinke naboer har tatt initiativ(nå håper jeg det var stavet riktig etter mitt lille annfall tidligere i dag) så her blir det fest i boretslaget.

  • Jeg slenger meg på for å stjele gode ideer jeg kan presentere og virke superflink i nabolauget:glis:


#5

Tangerine sa for siden:

pofffff[url="http://www.ehow.com/how_5518103_bake-halloween-scary-cat-cupcakes.html#"][/url]



#7

Turte sa for siden:

Sitter på gjerdet og følger med på tråden. :jupp:


#8

Salt sa for siden:

Boller med lakrislisser som ben og sorte non-stop til øyne blir fine edderkopper!


#9

Salt sa for siden:

Og i geleen kan man legge vingummidyr (slanger o.l.).


#10

Myrsnipa sa for siden:

Å,nå fikk jeg lyst til å la sjuåringen ha fest her....:sukk:


#11

Fruktflua sa for siden:

Det skal vi også, og jeg er i skikkelig planleggingsmodus. Jeg skal lage disse (pluss noen av disse ), og disse (som skal dyppes i blod -skjønner ikke helt hva det sorte som brukes som øyne er, men vi finner nok noe). Også blir det selvsagt mengder med utskårne gresskar, spindelvev, edderkopper, og musikken fra A Nightmare Before Christmas som bakgrunnssmusikk. Og 2-3 kg godteri til de som måtte tørre å ringe på. Mowhaaa! :knegg:

Selv skal jeg selvsagt være vampyr, noe annet hadde ikke tatt seg ut.

Jeg ELSKER Halloween. :hjerter:


#12

Hjertensfryd sa for siden:

Går det ann å ha halloween fest litt på etterskudd ? Mellomste har bursdag 11 november og det hadde vert litt artig å hatt temabesøk.


#13

Ru sa for siden:

Vi skal ha Halloweenbursdag neste helg, så jeg tar med meg gode tips videre!

Men du; blande gele? Kommer det ikke til å smake rart?



#15

Angelique sa for siden:

Vi har invitert hele klassen til minsten på Halloweenparty neste fredag hjem til oss. Blir nok kjempegøy. Skal følge med i tråden for gode tips.



#17

Mjau sa for siden:

Broren min og kona arrangerte "skumlebursdag" for yngstejenta i starten på oktober.
Da kjøpte han inn pakker med tørris som han hadde i velkomstdrikken i en stor bolle når alle kom. Det var visst veeeeeldig stor suksess!


#18

Pingis sa for siden:

Og så satte du deg på en av dem etterpå?


#19

Skilpadda sa for siden:

:knegg:


#20

Nin sa for siden:

Her var masse kule tips altså. :hyper:
Tror jeg skal prøve å få limt inn noen av de bildene i tråden her.

Forøvrig har jeg akkurat vært i Sverige og handlet vingummi: slanger, flaggermus, hodeskaller +++ :D


#21

Nin sa for siden:

Aner ikke. Det får smake som det vil, poenget er at det blir kult. :knegg:


#22

Salt sa for siden:

Kan jo lage egen gele da, med oransje fun-saft (den finnes vel enda?)..



#24

Nin sa for siden:

Joa, men jeg er litt lat da vet du.
Jeg får prøvelage i helga så får vi testet smaken på det før vi finner på å servere det til folk neste helg.


#25

Nin sa for siden:

Jeg har forøvrig fyllt et par kurver med stasj på nille så jeg tror det skal bli ganske så skummelt her.


#26

Angelique sa for siden:

Nin: KULT!! Hva er det øverste greiene der?


#27

Nin sa for siden:

Jeg aner ikke, la bare inn bildene som noen tipset om i tråden her. Men det ser da ut som muffins synes jeg.
Muffins og marshmellowfoundant kanskje?


#28

Nin sa for siden:

Og nå kom jeg på at jeg har stekebrett i kjelleren, med spøkelseformer. Sånt muffinsbrett bare at det er spøkelser. :hyper:



#30

MissS sa for siden:

Gutten min som blir 5 1. november skal ha halloweenparty! :hyper: Jeg har ikke lagt planene helt, men Nille har utrolig mye kult til Halloween til en billig penge. Alt fra gresskarbøtter, gotteri, lys, utkledning, spindelvev med edderkopper osv. :hyper:


#31

Nin sa for siden:

Hm, nå har jo noen av bildene forsvunnet.
Vel, vel.
Noen som aner hva som er brukt til øyne her, eller hva jeg eventuellt kunne brukt til øyne?
[/quote]


#32

Nin sa for siden:

Nille er helt rå på halloween. Og Sverige er helt rå på creepy og ekkelt gummigodteri, har handlet stort i dag.



#34

Nin sa for siden:

Kult Benzo. Den hjernen der skulle jeg likt og hatt oppsrift på.


#35

Tuppen sa for siden:

Jeg har prøvd å legge gummifisker og krokodiller i gele. De ble myke, sleipe og ekle.
Det var bedre å legge det oppå geleen når den var stivnet.

@Nin: kan øynene være tegnet med konditorfarge? Evt med ketchup før steking? :vetikke:


#36

Nin sa for siden:

Synes liksom det ser ut som frø av en eller annen sort.

Ang gele så har jeg tenkt å lage den. Hakke den opp når den er stivnet og så blande gørra med gummigørr, slanger, edderkopper, flaggermus o.l. Har også erfaring med at de blir sleipe og ekle når man legger de i gele før den har stivnet så det gidder jeg ikke.


#37

Fruktflua sa for siden:

Jeg kommer til å prøve meg med pepperkorn.


#38

safran sa for siden:

Knall! Hva er den orange gørra?

Og når det gjelder øyne til pølsemumiene, tenkte jeg å bruke nellikspiker. Pepperkorn blir vanskelig å feste, vel?


#39

Miss Norway sa for siden:

Melisglasur med knalloransj neonfarge.


#40

Ru sa for siden:

Øyne til pølsemummiene kan vel bare lages med å stikke hull, vel?


#41

Fruktflua sa for siden:

Jeg prøver med pepperkorn. Det er det det ser ut som er brukt på bildet. Eller så kommer jeg til å prøve med sennepsfrø. Sistnevnte så jeg på et annet bilde av mumiepølser (som forøvrig var enda kulere -ender opp med dem på Hallowen).

Og i dag har jeg laget disse og disse (jeg lagde ikke spøkelsene, bare de runde). Det skapte stor ståhei og braksuksess i heimen. Jeg dekorerte bare et par fordi jeg tenker at de kommer til å bli mindre pene om de lagres frem til lørdag, så jeg pynter resten da.


#42

Anne C sa for siden:

Oppskrift???


#43

Knerten sa for siden:

De runde var kule! Er det vanlige kjeks du har laget? Oppskrift? Hva har du brukt som svart farge til dekorering?
Skikkelig stilige var de!


#44

Fruktflua sa for siden:

På kakene?

Jeg lagde en "Gingerbread"-variant av denne. Hadde oppi 1 teskje ingefær, en teskje kanel. Så kakene ble litt mørkere enn på bildene, men det liker jeg godt.


#45

Apple sa for siden:

Er det den 30. eller 31. man feirer?
Tenker vi skal lage til litt her også.


#46

Fruktflua sa for siden:

Svart paste fra Cacas. :)


#47

Knerten sa for siden:

Tusen takk!


#48

Fruktflua sa for siden:

Kjøpte på Jernia, forresten. ;)


#49

liefje sa for siden:

Pölser kan se ekstra mye ut som avrevne fingre ved at man stikker i mandelflak som negler, brekker dem paa midten og setter dem i litt ketchup.


#50

Sansa sa for siden:

Her må jeg følge med.


#51

Nin sa for siden:

Da har jeg satt kakemenndeig for å prøve meg på dauingkakene du har lagt ut her.
Jeg finnes ikke kunstnerisk av meg så gubben får ta seg av pyntingen.


#52

Fruktflua sa for siden:

Og i dag har jeg fått tak i matgresskar fra en gresskardyrker (som lærte meg MASSE om gresskar og hvor næringsrik visse gresskarsorter er), så nå står det gresskarbrød til heving. Jeg tror det blir kjempegodt, men det gjenstår å se.


#53

Fruktflua sa for siden:

Halloweenpyntede kakemenn kan jo ikke slå feil. :)


#54

Maxine sa for siden:

Bake blodige fingre? Serveres på Halloweenfest på skolen her..

Googlet noen eksempler:


#55

Maxine sa for siden:

Gulrøtter og dip? :p


#56

Skilpadda sa for siden:

Sånne store utskjæringsgresskar, er de noe gode å spise? Jeg har bare tenkt på dem som pynt, og antatt at det er andre typer man bruker hvis man skal lage gresskarpai og sånt, men det er jo greit å spørre. :)


#57

Tallulah sa for siden:

De er ikke de beste, men det går fint an å spise dem. Det er ikke så mye kjøtt å lage pai av, riktignok, men jeg har bakt pai av slike. Den ble god.


#58

safran sa for siden:

Oppskrift? :blafre:


#59

Skilpadda sa for siden:

Da bruker man bare det litt faste kjøttet som sitter fast i skallet, og så hiver man alt grapset som frøene sitter fast i, Glitter? (Jeg vet man kan tørke frøene og spise dem også, men jeg tror ikke vi blir fullt så avanserte i år. :humre: )


#60

Tallulah sa for siden:

Jeps. Også koker man det og moser det. Det finnes haugevis med gode oppskrifter på nett. Her er det mange gode gresskaroppskrifter: Tasty Kitchen


#61

Fruktflua sa for siden:

Nei, da bør du ha andre sorter. Det jeg kjøpte i går lignet en vannmelon i grunnen. Det mest anvendlige gresskaret heter Hokaido.

Mine gresskarbrød ble fullstendig mislykket, og de fortjente nesten å bli foreviget i god Lille Leo-style. :knegg:
Tror jeg hadde for mye gresskarmos i de.


#62

Blondie sa for siden:

Dette er noe av det kuleste jeg har sett! :hyper: Oppskrift på deigen? (med teskje, er dere greie. :sparke: )


#63

Nin sa for siden:

Har ikke oppskrift..enda. Tenkte jeg skulle google opp innbakte pølser for de skal lages på lørdag. Tenker det er en rundstykkedeig. Kjevles flat og skjæres i strimler for å snurres rundt. Jeg prøver meg med nelliker som øyne.


#64

Blondie sa for siden:

Vi skal ha tjue unger her. Burde jeg lage to eller tre til hver? Jeg har tenkt til å ha oppklipt spaghetti med grønn konditorfarge også, en av gjestene spiser ingenting annet enn spaghetti. :knegg:


#65

Tangerine sa for siden:

Kjøp NÅ-deig, type langpanne fra TINE. ;)


#66

Nin sa for siden:

Tenkte jeg skulle prøve meg på disse avkuttede heksefingrene HER også. Det ser da vitterlig ut som kransekakedeig, mandler og litt rød konditorfarge.
Krysser fingrene for at de har fått inn kransekakedeig i butikken, jeg gidder ikke lage selv. :lat:



#68

Nin sa for siden:

Det hørtes fristende ut, blir ganske tett program her for å få ferdig alt. Smaker den deigen ok?



#70

safran sa for siden:

Og der var det sånne gelemarker som jeg leter etter, trøtt!


#71

trøtt sa for siden:

De fins kanskje ikke lenger? Bilde er tatt for 5 år siden og jeg har ikke sett de markene på en stund.


#72

Nin sa for siden:

Joda de finnes. Jeg har en hel haug her. Kjøpt i Sverige sammen med edderkopper, flaggermus, hodeskaller etc. De har haugevis av sånt.


#73

safran sa for siden:

Jeg skal selvsagt ikke til Sverige før helgen. :mumle:


#74

Nin sa for siden:

:trøste:


#75

Nin sa for siden:

Du får komme hit så kan jeg sikkert avse litt. Har nok handlet mye mer enn vi har bruk for.


#76

safran sa for siden:

Det var generøst. :) Jeg tenker vesla får være fornøyd med de neonfargede markene jeg fant i dag.


#77

Nin sa for siden:

Gubben pynter kaker som en gal. Han er sjempeflink. :rørt:


#78

Nin sa for siden:

Ikke noe problem. Bor du i nærheten er det bare å komme om du ombestemmer deg.


#79

Apple sa for siden:

Bilder! :hyper:


#80

Nin sa for siden:

Se vi har bakt. :D
Avkappede heksefingre.

Og kakemenner som mannen har pyntet.


#81

safran sa for siden:

Noen som vet om gelé blir stiv dersom jeg putter oppi surt godteri? Skal jeg putte det oppi når det holder på å stivne, eller mellom lagene?


#82

safran sa for siden:

Nin - WOW!


#83

Guttemammis sa for siden:

Nin: WOW:tilber:
Utrolig bra!


#84

Nin sa for siden:

:kry:


#85

Heiko sa for siden:

Kule!

Her er våre muffins fra i fjor.


#86

Nin sa for siden:

Stilig Heiko. Jeg har planer om muffins jeg og.
Og det gresskaret da, så kult. Vanskelig? Hvordan kniv trenger man, går det greit med en vanlig kjøkkenkviv?
Så noen som skar ut med noe skalpellaktige greier, sånt har vi ikke i hus og jeg gidder ikke gå til innkjøp.


#87

Heiko sa for siden:

Jeg tror vi bare brukte en vanlig kjøkkenkniv, det fungerte helt fint, og det var ikke vanskelig.


#88

Nin sa for siden:

Hm, kanskje jeg skal sette mannen på saken, han er så flink med sånne ting.


#89

Apple sa for siden:

Kjempestilig, Heiko og Nin!


#90

Mirasol sa for siden:

Jeg fikk et plutselig og uforklarlig behov for å legge ut bildene fra min 30 årsdag for 4 år siden. :D

Bananmuffins:
[ATTACH]24960[/ATTACH]
Sjokolademuffins:
[ATTACH]24961[/ATTACH]
Pumpkin pie:
[ATTACH]24962[/ATTACH]
Velkomstdrink med ishånd:
[ATTACH]24963[/ATTACH]
Min tantes fantastiske kostyme og show:
[ATTACH]24964[/ATTACH]


#91

Mirasol sa for siden:

Ostekake:
[ATTACH]24967[/ATTACH]

Også noen av lyktene som vi hadde. Min kunstneriske svigerinne fant noen flotte maler på nettet som hun skar ut fra.

James Dean:
[ATTACH]24966[/ATTACH]
South Park:
[ATTACH]24968[/ATTACH]
Gene simmons i lyset:
[ATTACH]24969[/ATTACH]
Gene Simmons i mørket:
[ATTACH]24970[/ATTACH]


#92

Nin sa for siden:

Så utrolig stilig Maimor. Masse inspirasjon der.


#93

Heiko sa for siden:

Vi har nå bakt avkappede heksefingre av kransekakedeig. De ser rimelig ekle ut. :knegg:
Hva er de orginale heksefingrene bakt av?


#94

Nin sa for siden:

Har brukt kransekakedeig jeg og. Tror det er det som skal brukes.
Sleng ut bilde nå da.

Jeg har laget cupcakes, skikkelig amerikanske. De var himmelske. Sinnsykt gode. Pakket de fort inn og satt de i kjelleren i frykt for å tømme fatet så bilde får komme i morgen.


#95

Heiko sa for siden:

Her er de Nin.


#96

Nin sa for siden:

Stilig Heiko. :jupp:


#97

Anne C sa for siden:

Nin, er alt melis på de kakemennene?


#98

Nin sa for siden:

Ja. Melis av eggehvite og melis.


#99

Anne C sa for siden:

Etter en viss tråd har jeg forstått at eggehvite er det store.


#100

Nin sa for siden:

Abselutt. Alltid eggehvite. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.