Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du en kattunge til meg/oss?

#1

Molo sa for siden:

Eller kjenner du noen som har/venter kattunger som vi kunne fått/kjøpt?
Oslo-Akershus.

Familie nær skogen med utrolig gode utemuligheter, tre barn, pappan oppvokst med katt, vi andre er noviser i så måte, men veldig snille og greie. :nemlig:



#3

Pelen sa for siden:

Jeg har en venninne som er veldig aktiv i Buskerud dyrebeskyttelse (Drammen) og jeg vet at de har veldig nydelige kattunger der (noen av dem bor hos hennes søster nå). Jeg tror at de har både kattunger som er klare for leverans og de som fortsatt bor sammen med moren sin. Hun blir veldig glad om du tar kontakt med henne. Jeg sender deg en prikk!



#5

Tove sa for siden:

Åh! :hjerter:


#6

Nabojenta sa for siden:

Jeg jobber for dyrebeskyttelsen i kommunen min, og vil absolutt anbefale alle som har mulighet til å gi de hjemløse kattene et godt og varmt hjem, om å gjøre det.

Og så kommer formaningen/bønnen:

Vær så snill å sterilisér/kastrer kattene deres, folkens. Hadde alle vært like flinke til det, hadde det ikke vært så mange løskatter, ei heller så mange katter som så inderlig trenger et godt hjem.

Ønsker man å få seg katt, skal man også være klar over hva det koster å ha katt. Det koster å vaksinere, sterilisere og kastrere. Ønsker man ikke slike utgifter, er man heller ikke klar for å eie dyr.

Molo: Håper du finner en katt som du ønsker å tilby et hjem. Lykke til! :)


#7

Camomilla sa for siden:

HAr du sett for noen skjønne kattunger da :hjerter:

Men som Nabojenta sier, kastrer-vaksiner og ta vare på kattene.


#8

Molo sa for siden:

Nommin så herlige. :rørt:
Takk Pelen. Jeg skal ringe henne.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.