Pelen sa for siden:
Min sønn har lagt sin elsk på Regals Grove rundstykker.
Nå får jeg ikke fatt i dem her vi bor og min sønn er veldig glad i dem. Alternativet for ham er lyst brød så jeg vil så langt som mulig etterligne disse. Er det noen som har en bra oppskrift som ligner? Jeg pleier å bare helle i ting når jeg baker, men jeg vil gjerne komme så nære disse som mulig, da han har bestemte synspunkter på hva som er godt og ikke godt.
Det står at de inneholder:
- hvetemel
- vann
- hele korn og sammalt mel av rug, hvete, havre og bygg (hva heter bygg på engelsk?) 18,2 %
- solsikkefrø
- hvetekli (2,2 %)
- veg. fett
- tørket surdeig av rug (høres litt slitsomt ut)
- salt (pleier ikke jeg å ha i bakst)
- linfrø
- glukosesirup (hva er forskjellen mot vanlig sirup? Jeg gjetter/håper at det ikke er mye i dette brødet).
- melkeprotein
-
- noen greier som bakerier har i som Eer og askorbinsyre og slike ting
Noen som gjør noen rundstykker som ligner mye på disse? Hva er ca fordeling av meltypene? Hva er egentlig sammalt mel, hva kan det hete på engelsk?