Anne C sa for siden:
Har DU den? Jeg skal lage den i langpanne. Verdens beste krem til hadde også vært veldig bra :jupp:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Anne C sa for siden:
Har DU den? Jeg skal lage den i langpanne. Verdens beste krem til hadde også vært veldig bra :jupp:
Tangerine sa for siden:
Hverdens beste krem:
En god sjokolade blandet med passe mengder kremfløte. :feit:
gnuri sa for siden:
Banner i kirka: Verdens beste sjokoladekake er brownies laget etter pakken, og tilsatt hakkete valnøtter :nam: (ikke Toro, men den andre-husker ikke hva den heter..) Kan det være kakemons eller noe slikt ?? Røde poser på Rema....
Da trenger du heller ikke krem, men kan sikte melis oppå.
Bare lag den i en LITT mindre form enn langpanna i ovnen (Slike langpanner som selges på Obs med plastlokk)
Lhi-My sa for siden:
Jeg liker (utrolig nok!) ikke sjokoladekaker, men jeg har likevel hatt stor suksess med Texas sjokoladekaken når jeg har bakt den og servert til andre. Det er veldig mange som synes dette er en knallgod sjokoladekake. Den blir stor, luftig og saftig. Du kan trygt bruke vanlig stor langpanne til denne.
Timmi sa for siden:
Dette er den beste sjokoladekaken jeg har bakt og smakt på lenge. Saftig og fin. Etter et par dager i kjøleskapet var den enda bedre.
Du trenger:
300 g smør
500 g sukker
4 store egg
7 dl kulturmelk
2dl kakao
4ss vaniljesukker
1,5 ts bakepulver
2 ts natron
500 g hvetemel
Glasur:
50 g mykt smør
1 dl sterk kaffe
4 ss kakao
2 ts vaniljesukker
500 g melis
Slik gjør du:
Pisk smør og sukker til en lys og luftig smørkrem
Pisk inn ett egg om gangen
Sikt sammen de tørre ingrediensene
Ha det tørre og kulturmelken vekselvis i deigen
Rør forsiktig til alt er blandet
Ha deigen i en stor bakepapirkledd langpanne (ca 30x40). Stek kaken nederst i ovnen på 175 grader i ca 45 min. Avkjøl kaken i formen.
Glasur:
Smelt smør og rør inn kakao, vaniljesukker, kaffe og melis. Avkjøl glasuren til den har passe smøre konsistens.
Pingis sa for siden:
Jeg støtter Timmi her, altså. Den kaka er genial!
Anne C sa for siden:
Bumper denne litt.
Bomull sa for siden:
Hadde det ikke vært langpanne så ...firkløverkaken jeg har oppskrift på er bare fantastisk!!
Dixie Diner sa for siden:
Jeg liker denne godt. Det er samme oppskrift som Texas-kaken, men i denne skal hele kaken prikkes (maltrakteres) med en gaffel umiddelbart etter steking, og så skal glasuren heller kokvarm over, så den trekker inn i hele kaken. Jeg har prøvd å lage den uten å prikke kaken, men den blir IKKE like saftig overhodet. Så prikkingen er et must. Selv om kaken ser litt drept ut. Men du kan lage en ny glasur og ha over når den er kald, så vises ikke prikkene.
Pia sa for siden:
Jepp, denne er helt fantastisk. Jeg baker den alltid til store happenings og folk elsker den rett og slett. Den forsvinner alltid dobbelt så fort som alle andre kaker. Jeg pleier å ha en pose med melkepletter fra freia i røra, da blir den ekstra god synes jeg.
Men jeg synes den er best samme dagen.
Mjau sa for siden:
Det er JEG som har oppskriften på verdens beste sjokoladekake :)
Den er akkurat like god når den har vært frossen MED fyllet på, som når den er fersk, elle rhar stått et par dager i kjøleskapet.
Supersaftig og passer akkurat til en vanlig langpanne. Her trenger man ikke å doble fyllet bare så det er poengtert, det blir masse fyll. :D
Oppskriften kommer fra en venninne, så jeg kaller den Anitas sjokoladekake.
375g sukker
375g hvetemel
2ts natron
1 1/2 ts salt
1ts bakepulver
5dl kefirmelk
265g margarin som smeltes
3 egg
3ts vaniljesukker
3dl nesquick-pulver
Visp eggedosis. Bland i resten. Ha bakepapir i en stor langpanne, hell i røre, og stek på 175 grader i ca 25 minutter.
Fyll:
125g mykt smør
6ss nesquick-pulver
2ts vaniljesukker
1/2-1dl kaffe
5-7dl melis
Alt piskes til det er lyst og luftig.
Aaaah, må bake denne snart igjen :)
Hannah sa for siden:
Den beste jeg har laget, er den som står oppskrift på på baksiden av Regia Bakekakao-pakken. Ikke doble oppskriften, det gjorde jeg første gang, og det ble nok til minst to langpanner. :knegg:
Glasur lager jeg av melis, kakao, vaniljesukker og like deler sterk kaffe og smeltet smør.
mkj sa for siden:
krokanrullbrownies fra det søte liv er den beste jeg har smakt om du går for type Brownies. Bør bakes dagen før så den får satt seg litt. Den var deilig og klissete som nybakt, men ble helt himmelsk dagen etterpå etter noen timer i et kjøleskap, og mye lettere å spise.
Dixie Diner sa for siden:
Jeg har fått mye skryt for Toblerone-browniesene og Smil-browniesene på detsoteliv.no. Men jeg synes de blir for klissete. De er gode, men ekstre-he-heemt søte og klissete. Jeg liker bedre "brownies med sjokoladebiter" fra samme nettside.
gnuri sa for siden:
Jeg har ombestemt meg etter å ha smakt Acsas brownies. :nam: DE er de beste jeg har smakt :D
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.