Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Middagsrett med hakket ingefær - helst med kylling

#1

GinaK sa for siden:

Kjøpte engang i høst et glass med hakket ingefær og nå husker jeg ikke hvor jeg fikk evt. oppskrift fra. Aner ikke hva jeg skal bruke det til nå. :rødme:
Er det noen som har en god middagsrett som jeg kan bruke dette i.
Gjerne med kylling/kyllingfilet. :jupp: Og så må det helst ikke være så veldig stekt men det kan jeg jo styre selv da...


#2

Blåbær sa for siden:

Mim har lagt ut en oppskrift på thai-suppe som var veldig god.


#3

scilla sa for siden:

Wok kyllingen sammen med masse grønnsaker og ingefær pluss hvitløk.:jupp:


#4

safran sa for siden:

Ingefær, chili, limesaft, revet hvitløk, en god dæsj olje, litt sesamolje og litt fish sauce. Mariner kyllingen (evt. i strimler) og brun på hver side. Stek ferdig i ovn med marinaden over.


#5

safran sa for siden:

Det blir godt med litt hakket koriander på toppen også.


#6

Pope sa for siden:

Yepp, det var det jeg hadde tenkt til å foreslå. Ingefær gjør susen i Wok'en.


#7

Dragen sa for siden:

Kyllingfilet (stekes, og legges i ildfast form)

1 rød og 1 grønn paprika
Hvitløk, gjerne et par fedd
3 stangselleri (3 stenger stangselleri?)
1 løk - stekes i wok, blandes med:

1 boks grovhakkede tomater
1,5 dl fløte
1 ts ingefær, gjerne to
Salt, pepper

Legges sammen med kyllingen i ildfast form, gratineres med ost, stekes på 200 i 20- 25 min. Serveres med ris.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.