Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Om du skulle kjøpt deg nytt speilreflekskamera ...

#1

tinkadott sa for siden:

... hva hadde du vektlagt da?
Hvilket kamera hadde du kjøpt og hvilket tilleggsutstyr?

Jeg har Sony Alpha 100. Og skal nå kjøpe en ekstrern blitz er plana. Men jeg sliter med å finne en som passer på nett. Nå skulle fotobutikken her i byen sjekke opp.
Men med alle nettsøkene nå, så har jeg fått et lite ønske om å bytte til annet kamera - med mulighet for opptak på :sukk:
Mye vil ha mer....


#2

Tallulah sa for siden:

Jeg ville hatt en 50 mm-linse og ekstern blits som ekstrautstyr. Jeg ville også fortsatt med Nikon, i og med at det er det vi har, og vi har en ganske stor linsepark jeg gjerne vil videreføre.


#3

tinkadott sa for siden:

jeg har sony pga linser som vi hadde som passet det kameraet. Jeg merker ikke at jeg savner linser, men savner ekstern blitz....


#4

sindrome sa for siden:

Jeg ville kjøpt Nikon, synes det er veldig brukervennlig og er stort sett veldig fornøyd med de kameraene jeg har/har hatt av Nikon.


#5

Katta sa for siden:

Nå har jeg brukt såpass mye penger på objektiver til Nikon-kameraet mitt, så jeg er stuck med merket. Og det er helt greit. Men skulle jeg hatt nytt kamerat nå og jeg hadde penger, ville jeg hatt D700. Og så har jeg behov for en telelinse, type 80-400 synes jeg. Og en ny blitz, den jeg har begynner å fuske. Og jeg skulle gjerne hatt et vidvinkelobjektiv også. Jadda. Har man dilla så har man dilla.


#6

Ole Brumm sa for siden:

:abonnerer: Har tenkt å kjøpe speilrefleks til jul. :vilha:


#7

kokosbolle sa for siden:

Vi er veldig fornøyde med vårt Nikon D90, og har vidvinkelobjektiv, 50mm objektiv, 18-105mm og 55-200mm. Ønsker meg makroobjektiv og ekstern blits.

kan jo legge til at vi har HD-videoopptakk på det og det blir veldig bra.


#8

Crimina sa for siden:

Jeg hadde gått for Canon. Jeg kjøpte meg nytt kamera i sommer, Canon EOS 50D. Valgte Canon fordi jeg hadde Canon fra før og hadde flere objektiver til dette. :)

Skulle jeg kjøpt kamera nå, så hadde jeg gått for Canon EOS 7D. Dette har opptaksfunksjon bl.a. Og er ellers ganske likt det jeg har nå. Men er mere et proffkamera. Av ekstrautstyr så er ekstra batteri viktig og et godt minnekort.

Jeg har linser til all slags bruk, men ønsker meg ei bedre telelinse. Men det er litt dyrt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.