Vimsen sa for siden:
Kan den fryses?
Jeg skal lage i stor langpanne av 2 kg mel, så jeg ser for meg at vi ikke klarer å spise opp alt. :knegg:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Vimsen sa for siden:
Kan den fryses?
Jeg skal lage i stor langpanne av 2 kg mel, så jeg ser for meg at vi ikke klarer å spise opp alt. :knegg:
daffy sa for siden:
Focaccia blir ikke så bra når det er fryst, dessverre. Har vel med oljeinnholdet å gjøre.
Vimsen sa for siden:
Åh, shit! Da bør jeg lage mindre porsjon da.
ingling sa for siden:
Jeg har laget og fryst det uten problemer - kommer kanskje an på oppskriften?
Erica sa for siden:
Vi har fryst foccachia, men venter ikke så lenge før vi tar det opp og spiser den, maks en måned eller to. Den bør varmes i stekeovnen når den tas opp, ellers blir den bløt syns jeg.
Anda sa for siden:
Vi fryser alltid noe, klarer sjelden å spise opp et helt.
Da deler jeg restene i passe store porsjoner, og varmer det på 130-150 grader i alufolie. Er både godt og spiselig, men kan selvsagt ikke sammenlignes med helt ferskt.
Camomilla sa for siden:
Jeg fryser det og syns det er godt når det tines i ovnen igjen.
Ofte lager jeg halv posjon i en ildfast form.
Ole Brumm sa for siden:
Det kan fryses, men den ferske er desidert best!
Michelle sa for siden:
Jeg lager alltid dobbel porsjon og fryser ned. Tiner og varmer det opp (Tar litt olje oppå) og det smaker like godt.
Ru sa for siden:
Jeg fryser stadig vekk ned Focaccia. Men jeg har ikke olje i deigen. :nikker:
Veronal sa for siden:
Jeg synes den funger like bra etter å ha vært frosset.
ponna sa for siden:
Jeg har fryst focaccia mange ganger. Det går helt fint, særlig om du tiner den i ovnen.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.