Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Foccaccia - kjapt spørsmål

#1

Vimsen sa for siden:

Kan den fryses?
Jeg skal lage i stor langpanne av 2 kg mel, så jeg ser for meg at vi ikke klarer å spise opp alt. :knegg:


#2

daffy sa for siden:

Focaccia blir ikke så bra når det er fryst, dessverre. Har vel med oljeinnholdet å gjøre.


#3

Vimsen sa for siden:

Åh, shit! Da bør jeg lage mindre porsjon da.


#4

ingling sa for siden:

Jeg har laget og fryst det uten problemer - kommer kanskje an på oppskriften?


#5

Erica sa for siden:

Vi har fryst foccachia, men venter ikke så lenge før vi tar det opp og spiser den, maks en måned eller to. Den bør varmes i stekeovnen når den tas opp, ellers blir den bløt syns jeg.


#6

Anda sa for siden:

Vi fryser alltid noe, klarer sjelden å spise opp et helt.

Da deler jeg restene i passe store porsjoner, og varmer det på 130-150 grader i alufolie. Er både godt og spiselig, men kan selvsagt ikke sammenlignes med helt ferskt.


#7

Camomilla sa for siden:

Jeg fryser det og syns det er godt når det tines i ovnen igjen.
Ofte lager jeg halv posjon i en ildfast form.


#8

Ole Brumm sa for siden:

Det kan fryses, men den ferske er desidert best!


#9

Michelle sa for siden:

Jeg lager alltid dobbel porsjon og fryser ned. Tiner og varmer det opp (Tar litt olje oppå) og det smaker like godt.


#10

Ru sa for siden:

Jeg fryser stadig vekk ned Focaccia. Men jeg har ikke olje i deigen. :nikker:


#11

Veronal sa for siden:

Jeg synes den funger like bra etter å ha vært frosset.


#12

ponna sa for siden:

Jeg har fryst focaccia mange ganger. Det går helt fint, særlig om du tiner den i ovnen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.