Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Møkkasvin

#1

Nin sa for siden:

Jada, mine halloweengjester som skulle komme på fest i morgen har fått møkka i hus.
Det vil si at de barna som skulle komme ikke kommer alikevel. :sukk:

Kan man liksom be noen andre i siste liten?
Jeg ville i utgangspunktet ikke be for mange da vi ikke har verdens største plass og bare oss i familien teller 7 hoder så jeg ba kun ett vennepar med barna.
Kjenner jeg føler meg litt råtten ved å be noen andre med en dags varsel. Plan B liksom, som ikke ville blitt bedt pga plassmangel om ikke de første gjestene var blitt syke.


#2

LittLemen sa for siden:

Så kjedelig at gjestene har blitt syke, da.
Jeg ville bedt noen andre, men kanskje prøvd å fremstille det som om dette var noe jeg ikke hadde planlagt sååå lenge, akkurat, mer et slags impulsselskap ;)


#3

trøtt sa for siden:

Så kjedelig.

Hvis du ber noen andre så kan du jo forklare at det var pga plassmangel de ikke ble bedt i første omgang. Jeg tror ikke jeg hadde reagert så mye på det selv.


#4

tinkadott sa for siden:

Slik hadde jeg gjordt det og.... :sparke:


#5

Mira sa for siden:

Jeg ville også gjort det sånn.
Om de spør så er det bare å si at det egentlig bare skulle være dere i familien.


#6

Billa sa for siden:

Jeg tror jeg kanskje hadde vært ærlig, og heller forhørt meg om det var flere som blir sittende hjemme av en eller annen grunn, og så "tilfeldig" spørre om vi ikke skulle være impulsive og slå oss sammen. Jeg forsto det dithen at de opprinnelige gjestene var en vennefamilie.


#7

GydaG sa for siden:

Veldig enig, og jeg hadde blitt veldig glad om noen hadde invitert oss sånn plutselig.
Med en 6-åring i hus som tydeligvis har skjønt et par ting i år i forhold til tidligere år var ikke "vi feirer ikke halloween" et argument som fungerte her i år, så i all vår frekkhet har vi sjekket med en familie i nabolaget om de kunne gå sammen i det minste, og var så heldige at snuppa vår ble invitert dit til spising og kos først til og med.


#8

Ole Brumm sa for siden:

Det er jo bare å høre med noen, må jo ikke utbrodere så veldig vel?


#9

LilleLeo sa for siden:

Samme tenkte jeg. Kjør på!


#10

trøtt sa for siden:

Jeg ville aldri jugd når jeg ba de. Så utrolig mye verre de som blir bedt kommer til å føle seg om de får vite sannheten senere. Da hadde ihvertfall jeg følt det som om jeg bare kunne blitt bedt hvis ingen andre kunne.


#11

LittLemen sa for siden:

Jeg ville heller ikke løyet, altså, men heller sagt noe sånt som "Vi tenkte det kunne være gøy å ha en liten halloweenfest - vil dere komme?" enn "familien XX ble syke, så vi tenkte vi kunne invitere dere i stedet" ;)


#12

trøtt sa for siden:

:knegg: jeg ville ikke formulert meg som i den siste setningen altså, men jeg ville nevnt hvorfor innbydelsen kom så seint.


#13

Bomull sa for siden:

Jeg hadde kjørt på og invitert noen andre jeg; dere trenger ikke si så mye om grunnen for det i det hele tatt - jeg hadde blitt veldig glad for en slik invitasjon, kort frist eller ikke.


#14

Marge sa for siden:

:hehehe: Må ærlig innrømme at jeg ikke synes en slik invitasjon høres så veldig bra ut.


#15

Embriksmamma sa for siden:

:nikker: Enig!


#16

trøtt sa for siden:

Jeg er nok for ærlig for mitt eget beste skjønner jeg. :D


#17

Nin sa for siden:

Takk for masse innspill. Da har jeg sendt melding og invitert, uten å nevne noe om annen syk vennefamilie. Vennene som nå er invitert er likestilt med de vi ba først, like gode venner alle sammen. Vi måtte bare velge pga plassmangel.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.