Pope sa for siden:
Denne pizza'en har vært en suksess blant voksne og barn - tenkte derfor jeg skulle dele den med flere. :riktig:
Bunn
Hvetemel
Melk
25 g gjær
smeltet smør
litt salt
Fyll
ca 450 g stekt bacon - kuttes i biter
1 boks creme fraiche
muggost
100 g revet ost
Etter å ha kjevlet bunnen har jeg forhåndsstekt den i 4-5 min. Dette for at pizza ikke skal bli for bløt (av creme fraichen)hvis det er lenge til jeg skal servere den.
Legg ett lag med creme fraiche over pizza'en. Fyll på med bacon og revet ost. Personlig liker jeg pizza'en med bare litt ost. Prøv dere frem. Tilslutt tar du muggosten i biter og legger litt her og der.
Stekes i 10 min (tynn bunn) på 250 grader.
Desverre har jeg ikke måleenhetene på bunnen. Stort sett pleier jeg bare å helle opp i uten å måle - men dere har sikkert en bunnoppskrift fra før av dere kan ta. De er jo så like. Her er det nemlig fyllet som er spesielt.. Pizza'en er kjempegod og har slått godt an i bursdagsselskap med sære barn som "ikke liker kjøttpizza"