Vel,jeg er ikke akkurat så urban når det kommer til mat. Fredag er tacodag og lørdag som regel pizza...Men i morgen kommer mine foreldre,min bestemor,svigers og svogeren på middag.Jeg skal lage tapas. Foreløpig har jeg skrevet opp og forsåvidt handlet inn følgende:
Tapaskjøttboller med salsa
Kyllingvinger
Fylt champinjong
Isets focaccia (kan den toppes med noe annet enn salt?)
Aioli,Tzatziki
Lefse/tortilla med smøreost,røkelaks og ruccola
Parmaskinke
Fetaost
Dadler med bacon (hvordan lager jeg dette?)
3-4 oster og litt kjeks
Lager man en salat til?Eller holder dette?Har kjøpt noe fersk pasta fylt med ricotta og spinat, og vurderer å lage en pastasalat. Noe mer som jeg kan lage,eller holder dette? Leser om en ost som mange nevner som typisk tapas ost,men den har jeg ikke funnet.Manchego(?).
Til dessert har jeg lest en oppskrift som Spoon(tror jeg) har lagt inn.Noe skogsbær med en var saus med mascarpone,vaniljestang,hvit sjokolade og fløte i.
Drikke så har jeg svensk cider og skal kjøpe en rødvin noen her anbefalte,Borgogno Barbera d'Alba 26(?).
Du får jo lett tak isånne ferdigprodukter også du, Jinx - tror de har ganske gode "poppers" og "cheesfingers" på senteret ditt. Det synes jeg selv er veldig godt til tapasbord.